1. 7526.
    +8
    Neyyyse.. daha bir tak yaptığımız da yok, niye bu kadar coştum bilmiyorum..ama müzik konuşmak hoşuma gitmiştir her zaman, kültürümün önemli bir parçası olduğuna inanırım, her insanın kültürünün önemli bir parçası olması gerektiğine inanırım müziğin…

    ilk elektriğin olumlu olmasının ardından, bir grup olabilmek için gereken uyuma ve yeteneğe sahip olup olmadığımı anlamak için elbette beraber yapmamız gereken çalışmalar vardı.. sonra repertuar çıkarılmalı, şarkılara çalışılmalı, karşılıklı fikir alış verişleriyle bilenler, bilmeyenlere bildiği detayları anlatmalıydı.. aramızda canlı müzik tecrübesi olan ömer var, ilkay da (bateristimiz, güzel insan) birkaç kez lisede çalmış grubuyla ayrıca belli aralıklarla stüdyo kiralayıp çalışıyorlarmış arkadaşlarıyla, sürekli olmasa da arada bir özel istekle iş yapıyorlarmış (doğum günü vb.). Benim tecrübelerim ise birkaç lise performansı ve ders aralarında atılan feryatlardan ibaret.. nurettinin yazları hatırı sayılır bir kumsal geçmişi var (aaakdeeenizzz eaaakşammlarıııee)..

    Bakalım bunları bir araya getirebilecek miyiz? Getirince nasıl bir şey çıkacak.. merak ediyorum.. heyecandan devamlı sırıtasım geliyor ama dudaklarımı ısırıp kendimi engelliyorum..
    ···
   tümünü göster