1. 1.
    0
    ben 10. sınıfa geçtim. ergen durumlarım o zaman vardı işte.. biraz kendimden bahsetmek istiyorum size. ben çok sessiz sakin biriyim. yani öyleydim. belki yine dönüş yaptım. bilmiyorum. sessiz sakin kimseye zararı olmayan bir tip. mülahim bir tip. kimseye dokunmaz. kızlarla pek haşır neşir olmayan tek cesareti sanal ortam olan. bi kız gelse yüzüne karşı kızarar bozarır afallar heyecanlanır.. pek isyankar olmayan her şeyi kabullenen bir tip işte.. iyi biriyim ya da biriydim. evet biriydim.

    okulun ilk zamanları öğle ya da okul çıkışıydı hatırlamıyorum. kalabalıktan dolayı dış kapı çıkışının ağzı itiş kakış. 5-6 merdiven çıkıyosun sonra kapıdan çıkıyosun. ben merdivenin tekine bastım ikinciye bastım hop kapıdan bi güzel girdi o kalabalıkta. o an nutkum tutuldu. kalakaldım öyle. hemen çevremdeki yanımdaki arkadaşlara kim bu kız kim bu kız deyip sormaya başladım ama bilen tanıyan yok.

    bi gün iki gün araştırırsın ve kızı bulursun. bu arada ben o yaz sibel'e açıldım. ben bişeyler hissediyorum demedim de belli ettim kapatalım bu konuyu dedi hemen kapattım ve o günden sonra işi direk arkadaşlığa bağladım.

    ben artık kızın ismini ve okuduğu sınıfı bulmuştum. 9-a'ya giden yeşim. ismini bulduğum kişi de mahalleden onların sınıfında okuyan emre diye bi bin arkadaşım. pek samimiyetim yok şimdilerde. eskiden vardı. tabi bende züt yok gidip konuşmaya. yani benim için öyle bişey olamaz. hemen facebook'a yöneldim. buldum onu ve ekledim. bir süre sonra bir mesaj geldi benim facebook hesabına. bilin bakalım kimden ? tabiiki de yeşim'den.
    ···
   tümünü göster