1. 151.
    0
    *** neyse beyler kısa tutmaya çalışıcam. hakan onu aldatmış ayrılmışlardı geçen sene. sonra yine bi mevzu olmuştu galiba ayrılmışlar. umut adında onların köyden başka bi çocuğu bulmuş onunla çıkmaya başlamışlar. onu anlatıyodu mutluluğu anlatıyodu bana. ben de hep başka umutları işte. berili anlatıyodum. sonra gel zaman git zaman beril işi kesinleşti ve dedim giberler öyle işi. o muhabbet başlamadan bitti ama bende tabi fazla gaz yükleyerek anlatıyodum altta kalmamak için. o ise hep gerçekleri anlatıyodu. yani ben öyle hissediyodum sonuçta sevgilisi. sonra bir gün bu umutla ayrılmışlar. umut ayrılıyo. tak hemen umut eski sevgilisine gidiyo. hemen ardından. daha çıkarken bile özle dolu mesajlar atmaya başlıyo ve yeşimde bana onları söylüyodu. hatta çıkarken onlar da kızla görüşüyolarmış galiba hoop yeşime ikinci vurgun. yine aldatılma. ben hep destek tam destek. ama kim kıymet bilir amk.

    günler haftalar derken beyler bunlar yine barıştılar dıbını gibtiğim bin hakanıyla. ben bu sefer dönüş yapıp sibeli anlatıyorum sibelde bi gibiklik yaptı benimle muhattabı kesti. arkadaşları hakkımda salak saçma şeyler söylemeye başladı ve tam gerizekalı bir ergenlerdi. bende gittim berile anlattım hoşlandığımı söylettim. onların beden dersi mi ne vardı onları aşağıda görmüştüm ondan ona söyledim. sibel zaten konuşmuyodu ya yeşime yağtığım gibi aynısı ona yaptım ve dan! gene bi gibim yok. sibelin çok yakında arkadşaı var ecem. onunla da tanışmıştım. o her şeyini biliyodu. sonra bi sür geçtikten sonra konuştu onunla ve eğer konuşmaya devam etseymişim belki bişeyler olabilirmiş. be amık kız kesiyo konuşmaya benimle falan fistan. şuan hala çözemediğim durumdur ve sibel o günden sonra benden nefret etmeye başladı. aladım ki babana bile güvenmicekmişsin bu devirde, dost bildim anlattım her şeyimi yazıklar olsun falan filan çemkirdi her şeyi tabi msn de *

    aylar geçti ve biz yeşimle devam ediyoruz. son zamanlar hala sibel varmış gibi ben devame diyorum ama o bilmiyo bişey. ve hakan yine son darbeyi vurur beyler. yeşim yine aldatılır.
    ···
   tümünü göster