1. 76.
    +4
    özet mözet yok binler, içimi döküyorum.

    gelmiş geçmiş en huur çocuğu hastalıktır. yıllardır çekiyorum, ciddi olarak hiç bir çaresi olmadığına inandım beyin nakli falan icat edilmeli sanırım. o gün duyduğunuz herhangi bir hastalığın sizde olduğunu düşünebiliyorsunuz, belirtilerini biliyorsanız o belirtileri tek tek yaşarsınız.

    ölücem! ölücem! nöbetleri geçirirsiniz. monoton okul-iş hayatı olunca geçici olarak kurtulabilirsiniz, bana yaz tatillerinde vuruyor ve şuan üniversitem tatilde, başlasada kurtulsam 8-9 ay...

    belli (uzun yada kısa) dönemler kalp çarpıntısı, korku nöbetleri ve diğer abuklukları geçirmesenizde o hastalık orda duruyor amk, vücutta sürekli adrenalin tavandır. ellerde titreme, ani ses ve hareketten istisnasız tırsma, herkes bakarken iş yapamama gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

    dönem dönem geliyor lafıma inanmayan ve muhtemelen sürekli yaşayan panpalarıma şöyle bir örnek vereyim;

    benim ciddi anlamda üni 3. sınıf başladığından beri aklıma gelmiyordu. zaten beyinde biten bir olay. haziran sonu temmuz başı bütler dahil okul komple bitti. temmuz ortasına kadar gene birşey olmadı, panik atak olduğumu bile unutmuştum artık. bir haber geldi, anneannem rahatsızlanmış. kalktık gittik bizimkilerle, vardığımızda hastaneye kaldırıyorlardı ambulans gelmişti. takıldık ambulansın peşine arabayla numuneye gidiyoruz, derken durdu biryerde, birşey oldu falan dedi arabadakiler. arabada beklerken dalmışım ambulansa, sirenleri falanda ötüyor böyle amk, orda beynimde bir tetiğe basıldı sanki. çok geçmeden panik atak nöbetleri başladı, her gece olmaya başladı. okul zamanı ne güzel gibtirip giden bu hastalık her yaz olduğu gibi tekrar dirilmişti.

    evet ben genelde yaz tatillerinde yaşıyorum. yaklaşık 7-8 yıldır böyle ama alışamadım amk. hergün yaşayan panpalarımızda var burda eminim, hepinize sağlık diliyorum binler...
    ···
   tümünü göster