1. 12401.
    +25 -1
    @10079 bi bitmediniz amk.

    beyler kimse oranları yazmamış gazeteden aldım ben bugün direk aktarıyorum.

    ccc ebru ccc = 1.65 (reyizi en eskiden tanıyanlardan birisiydi. ayrıca harbici sevmişti. bizim kalbimizi kazanmış bi insandı. reyiz ceyda kevaşesiyle çıkarken "rise of the ebru" ya tanıklık etmiştik. tsi ye olan kininden yada buse ye olan sempatisinden dolayı ortalıgı karıştırmış olabilir eğer o yaptıysa hakkını verir. giber atar. affetmez.)

    ceyda kevaşesi = 1.35 (reyizin kendi ayakları üstünde durabilmesini sağlıyan karı. onu en çok anlayanlardan birisiydi. ebru reyizin elinden çekip almıştı tsiyi. sonra sapıtmasa mutlu olabilirlerdi. ortamdan gibtirip giderek herkesi şok eden bi final sergilemişti. eğer oysa "return of the kevaşe" ye tanıklık edicez panpalar.)

    yılbaşında uyurken sürttüğü kız = 1.90 (abazalıgın doruklarında yapılmış bi harekete karşılık, ceren kaşarının gazıyla içinde bitmek bilmiyen bi öfke beslemişse eger, o karının öfkesinden korkmak gerekir gerçek ruh hastası bütün hikaye boyunca gizlenmiş olabilir.)

    nilay reyiz = 1.80 (tsinin hayatında çok büyük yeri var. herkes biliyor zaten. bu ara biraz yanlızlık triplerine girmiş olabilr. zira tsi nin alttan dersleri olsun, neconun tavrı, tolganın manitası, bide izmirin o saçma kış ayları eşliginde kafa dengi insan bulmakta zorlanıyordur. ruhunda bu tarz bi huurluk olmamasına karşın xx kromozomlarının beyindeki etkisine hepimiz tanıklık etmişizdir. eğer nilaysa tsi dünyayı giber taş üstünde taş bırakmaz.)

    ceren kaşarı = 1.45 (3 posta içten boşalmalı bir yılbaşına tanıklık ettikten sonra tsi nin hayatında bidaha bu kadar önemli bi rolü olmamıştı. tsinin hayatındaki olumlu gelişmelere hep kurmuş hatta bikaç kere kıbrıs şehitlerinde de karşılaşmış olan ceren karısı gösterip vermemenin pişmanlığıyla, boyundan büyük işlere kalkışmış olabilir.)

    ceydanın balık etli arkadaşı meltem = 3.30 (tsi bu hatunu sadece et yığını olarak görmüştü. buna kurmuş olabilir. ama bi gib yapamaz. tsi gibe gibe öldürür onu.)

    mine reyiz = 2.20 (kelimeler anlatmaya yetmez. ayparçası nın beden bulmuş hali. yurttan arkadaşları kafasını gibmeseydi yada biraz daha olgun olsaydı gelin olcak kızdı. bu tarz intikam işleri onun tarzı degil. süpriz oynamak istiyenlerden için ideal)

    ayşen huursu = 1.95 (ozan biniyle gibişe doyup tsi nin ilgisini özlemiş olaiblir. çok saçma bi teori ama beyni garip çalışıyo o karının.)

    ayşentwo = 3.40 (bunu domaltıp domaltıp gibmişlerdir şimdiye. tsi ye vermemenin acısını içinde taşıyo olabilir. 1 gibiş için bu kadar kurmaz ama. sırf fiziği için kuponda bulundurabilirsiniz.)

    serhat bini = 3.85 (tsi den yediği yumruk hala sızlar. bi gibim yapamaz o)

    son sınıf ayça = 2.70 (tsi nin hayatına gibişi katan kişi. ilik gibi karı. ortam görmüş geçirmiş bi insan. tsi ile araları iyi bi şekilde ayrıldılar. o taraftan zarar gelmez.)

    catwoman elif = 2.95 (tsi nin hayatında yeri büyüktür. tsi 1 posta gibtiyse biz 3 posta attırdık. bu tarz işlere pek bulaşmaz. tsi den çekinir bence.

    tuğçe seda ikilisi = 3.65 (tsinin hayatında arkadaşsız kaldığı bi döneme denk gelen ikili tsi yi iyi insan olarak biliyorlar. zaten tsi nin toparlandıktan sonraki hızlı hayatına ayak uyduramadan doğal seleksyon yöntemiyle çıkıp gittiler)

    alt dönemden alperlerin sınıftan ceydayla eş zamanlı yazılan karı olan ayşegül= 2.15 (iki eliyle bi gibi doğrultamaz bu. anca trip atsın dursun)

    besyocu gri eşofman altı giyen ciksi sıkı atletik karı grubu olan begüm ve tayfası = 4.35 `(bunlarla yaşamış oldugu şeyler kin duyulmasını gerektirmicek şeyler. ayrıca o tayfadan birisini tolga reyiz gibiyor. arkası sağlam tsi nin orda)

    ergen burçin = 2.05 (tsi bunun ağzına ossura ossura sıçtı. bu daha da hareket edemez. eğer bi işe kalkıştıysa yatağa bağlanıp tecavüze uğrar. reyiz e ettiği hakaret gerçek olur.)

    ev tayfası amerikadaki okan panpa müzisyen tayfası = 500 (eğer bunlardan birisiyse zütümü kesicem.)

    poor un zencileri = 1.05 (hikayedeki yerleri hep gibiş ve sokuş la anıldı. son zamanlarda piyasada yoklardı. haklarını alamadıklarını düşünüp ayaklanmış olabilirler.)

    unuttuklarım olabilir panpalar. sizde ekleyin bişeyler.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster