1. 26.
    +1
    iyiki öldürmüşüz amk dünya çirkinlerden arınmış oldu bu nedenle.
    ···
  2. 27.
    +1
    @174 bunların zihniyet demogoji üzerine çalışır zamanında bunun gibi düşünen insanları derin devlet harcamış yalan değil hala onların meyvesini topluyolar şaşırıyolar böyle cevap falan verince lan nası olsa bir iki kişiyi daha katlederler hemen saklanırız ağacın arkasına modunda bu avrupanın züt yalayıcıları.
    ···
  3. 28.
    +1
    @1 bana kesin cevap ver panpa. soykırım nedir? soy kırmak? bir soyu bir etnik kökeni yeryüzünden kaldırmak için yapılan eylemdir. ermeni soykırımı olması için askerlerimizin dünyaya bir daha ermeni gelmemesini sağlamak amacıyla onları katletmiş olması lazımdır ve böyle birşey de yaşanmamıştır. 1915 yılında savaşta olduğumuzdan bölgedeki ermenilere taşının denmiş, taşınanların bazıları yolda eşkıyalar tarafından saldırıya uğramış veya hava şartlarından hayatını kaybetmiştir. yaşanan bu. soykırımla hiç bir ilgisi yok. aksini iddia edeceksen dinlerim.
    ···
  4. 29.
    +1
    @62 oooooooooooooooooooooooooh olmuş huur çocuğu iyiki yapmışız soykırımıda sen nie yaşıyosun kahpenin dölü senin ataların niye ölmedi o zaman heeeee dilosunu gibtiğim dıbına koyduğum sen ülkenin tarihine bir kara leke olarak işlenmeye çalışılan bi soykırımı kendi kafanda planlayıp kabul etmişsin bile bundan büyük vatan hainliğimi var dıbına koydumun dalyarağaa sizin gibi huur çocukları bu vatanı seviyosa ben sevmiyorum ak
    ···
  5. 30.
    +1
    panpa ufak bi arastirma yaptim 1914 yilinda anadoluda 1 milyon 200 bin kadar ermeni yasiyomus.
    nasil 1 bucuk milyon ermeni oldurulmus ben anlamadim. ermenistandan ermeni mi getirmisler oldurmek icin.
    ···
  6. 31.
    +1
    @68 bu huur çocuğu kürt değilse gelin zütümü gibin bu kaadarda iddalıyım ak
    ···
  7. 32.
    +1
    @162 kesin cevabı vermiştir beyler. ermenilere belirli sebeplerden dolayı (bu sebepleri hepimiz biliyoruz) karşı verilen bir hüküm vardır bunu kimse inkar edemez. bu hüküm sonrasında binlerce ermeni yollarda, hava koşulları yüzünden ölmüştür fakat buna soykırım demek yanlıştır. soykırım kelimesi çok farklı anlamları ortaya çıkarır. zaten bütün karışıklıkta bu kelime yüzünden çıkmaktadır.
    ···
  8. 33.
    +1
    osmanli devleti, soykirim yaptigi halka, memleketlerine donmeleri icin yardim ediyor:

    alinti

    dâhiliye nezâret i celîlesine
    2 şubat sene [1]324 tarihli ve 1657 numaralı tezkire i aliyye i fahîmâneleri cevâbıdır. mukaddemâ mısır ve romanya ile bulgaristan'a firâr edip bu kere dersa‘âdet'e avdet eden ermeni katoliklerinden memleketlerine gitmek için hükûmet mu‘âvenetine muhtâcolanların esâmîsiyle memleketlerini mübeyyin beyoğlu mutasarrıflığı'nca tanzîm ve irsâl edilen defter leffen ve evrâk ı mersûle i‘âdeten takdîm kılınmış olmakla ol bâbda.

    alinti
    ···
  9. 34.
    +1
    hala helan olsun diyen huur cocuklari var. belgeleri gotune mi sokayim nabayim bilemedim ki amk.

    bu arada yukaridaki butun entrilerimde alintilar resmi belgedir.
    ···
  10. 35.
    +1
    adamın verdiği tek belge bir mektup o mektup da soykırımı yalanlıyor farkında değil aq malı ahahahaha
    ···
  11. 36.
    +1
    1. dünya savaşı sonrasında maltada kurulan savaş suçları mahkemesinde neden hiç bir türk ceza almadı?

    neden türkiyenin her sefrinde bangır bangır bağırıp sonuç alamadığı arşivlerin açılması ve tarihçilerden oluşan ortak bir komisyonla bu meslenenin incelenmesi teklifine ermenistan yanaşmıyor?

    ermeni soykırımı yalanı ermenileri bir arada tutan bir çimento gibidir. o yüzden diasporya bu kadar yırtınıyor.
    ···
  12. 37.
    +1
    @183 yazılanları bir oku ona göre cevap ver entel geçinen muallakler sizi.
    ···
  13. 38.
    +1
    @13 ün ilk cümlesi herşeyi anlatıyor. gel arşivlerimizi açalım diyoruz ama yok bu tarihi bir konu değil tamamen siyasi tamamen duygusal. avrupayı bana övenin de anasını gibeyim.
    ···
  14. 39.
    +1
    amk yıl 1915 ülke karman çorman olmuş heryerde isyanlar her cephede savaşlar var yapılması gerekeni yapmış osmanlı ne yapacaktı amk al bu toprak sana sen de burayı mı istiyosun iyi sen de onu al lay lay lom herşey çok güzel mi diyecekti. o dönemde osmanlı dünyadaki en medeni ülkelerindendi bunu kimse inkar etmesin. kimseyi dininden dilinden mahrum bırakmadı hıristiyanlar gibi aldıkları yerlere direk çatır çutur kilise dikip insanları başka dinden olduğu için kesmedi. keşke kesseymiş amk bu muallakler şımarmadan kaynaşık ırk olurdu ne güzel böyle bi sorun da kalmazdı. ama osmanlı toprak bütünlüğünü sağlamışken fransız ihtilali işi bozmuş tabi herkes bi gaza gelmiş devlet kurucam diye osmanlıda çok uluslu bi toplum olarak başlarda yunanlılardan başlayarak kopmaya başladığında ilk önceden savaşa değil azınlık haklarına başvurmuştur. lakin buna rağmen çoğu topragını kaybeden osmanlı kalan son topraklarındaki hainleri (o zaman için onlar haindir amk şu andaki pkk gibi) bir şekilde halletmiştir ve bu o zaman için olması gerekendir. topraklar kolay kazanılmıyor öyle al sana al sana gibim kaldı hasana diye dağıtmaz hiç bi devlet sırf bir grup bunu istiyor diye. işe insan haklarından bakarsan o zaman kızılderililere tazminat ödensin amk o nolucak ? devlet ayakta kalmak için gerekeni yapar kimse ezilmiş rolü yapmasın savaş zamanında tabi bursadan ordan burdan adamlar toplanıp savaşa sürülücek kaç devletle savaşıyoruz amk çocuk gibi hayallere dalıp gitmeyin objektif olun biraz.

    özet: soykırım yoktur amk soykırım yapsaydık şu anda ermeni diye bişey kalmamıştı kızılderililer gibi.
    ···
  15. 40.
    +1
    @1 manukyanın oğlu.
    ···
  16. 41.
    +1
    @191 birader sen atalarının soykırım yaptığını, eli kanlı canavarlar olduğunu, orta asyadan gelip sırf zevk için binlerce insanı katlettiğini kabul edebilirsin. ben ve bir çok insan bunu kabul etmiyor. istediğin kadar " gerçek bu yeeeaa, vatan millet sakarya yapmayın taam mı kabul edin ancak böyle medeni, avrupalı oluruz taam mı " diye konuş. gibimizde değil amk
    ···
  17. 42.
    +1
    @1 muhtemelen troll arkadaşlar çok gaza gelmeyin
    ···
  18. 43.
    +1
    görüldüğü üzere içerimizde entel geçinen yavşakların kabul ettikleri sözde soykırım abilerinden duydukları iki üç kelimeden öte geçmiyor. ne belge ne delil ne arşiv çalışması hiçbirşey yok. zaten gerek avrupa gerekse ermenistanın arşivlere yanaşmamasının sebebi bir soykırım olmayışıdır. şimdi dağılın.
    ···
  19. 44.
    +1
    olay tamamen siyasidir arkadaş admalar biz darbelerle uğraşırken lobilerini sağlama almışlardır. zaten dikkat edin yahudilerin uğradığı soykırım dünyada çok ciddi lobi yapmasına olanak vermiş ermeniler de böyle sözde bir soykırım bahanesi altında çalışraka lobilerini güçlendirme arayışı içerisindedir. olay tamamen siyasi. içimi en acıtan içimizdeki godoşlar başka bişey değil.
    ···
  20. 45.
    +1
    Her Türk gibi benimde bu konuda söylecek iki çift sözüm var. Öncelikle soykırım yalanları hakkında yeterli donanıma sahip olmadığım için @1 gibi elemanlarla aşık atamam fakat şunuda adım gibi biliyorum ki neden bu ermeniler arşivlerini açıpta Türk ve Ermeni tarihçilerini ortak bir merkezde toplayıp eğrisiyle doğrusuyla konuşmuyor. Birde yaşananlar onyıllar önce olmuş ve yaralar yıllar yıllar önce sarılmışken neden hergün bunu gündeme getiriyolar?
    .
    Acaba siyasi rant meselesi mi? Ermenilerin dünyaya kendini acındırma çabası mı ? Ne zannediyolar, alın terimizden arttırıp da verdiğimiz vergilerin ermenilere tazminat olarak ödeneceğini mi ? giberim öyle dünyanın tasasını.
    .
    Biz bu olaya göç esnasında olumsuz koşullardan dolayı oluşan ölümler diyoruz peki neden karadenizdekileri yahut egedekileri sürmemişlerde bu yavşak ermenileri göçe zorlamışlar?
    .
    Söyleyin bana Türk tarihinde kaç tane soykırım benzeri olay var?
    .
    Bugün yedi cihan biliyorki türk askerinin savaşta kurşun attığı düşmanını yaralanıp yere düşünce ona son suyunu kendi matarasından içirdiğini.
    .
    Arkadaşlar biz Türkiyede yaşayan Türk Kanı taşıyan uluğ bir soyun mirasçılarıyız. Bizim kanımızdan Atatürk çıkmış, bizim kanımızdan Kanuni, Fatih Sultan Mehmet, Mete Han çıkmış. Biz çini bozguna uğrattık. Biz yeşil bozkırları terkedip Anadolu için savaştık. Kanımızla aldığımız toprakları hiç kimse bizden burda ben çok yaşıyorum bilmemne kanunu antlaşmasına göre o halde burası ermenistandır diyerek katukulliye getiremez. Bu saatte bu ekran karşısında incide salak salak atar yapıyor olabilirim, ama benim o ingiliz binindn yahut fransada salyangoz pandikleyen fransız bininden en büyük farkım vardır ki buda Vatanım Bayrağım Toprağıma hile ve düzen girdiğinde kalbimin üstüne Hançerlerin batmasıdır.
    .
    Özet: Ermeniler arşivlerini ortak bir merkezde açsında görelim ak koyun kara koyun. Yaptıysakta yaptık oh ulan , sana toprak yok ulan !

    http://youtu.be/0ZQqf2nI1lc
    ···