1. 3126.
    0
    burdan devam, reyiz devam
    ···
  2. 3127.
    -1
    reis devam et allaskına
    ···
  3. 3128.
    +70 -2
    arkasından yanımda ki askerim komutanım sızma yapıcaklar mevziye doğru dedi ben ya allah diyip çıkarttım kafayı başladım ateşe,

    bilerek isteyerek görerek 4. atışta ayakta gelmeye çalışan ruh hastasını gövdesinden mideye sanırım bel hizzasına yakın yerden deldim.

    yapıştı yere bin. vay elim titriyo lan yazarken mutluluk kapladı bi anda bana bişey oluyo mutlu biraz duralım beyler.ç bi isgara yakıyım bi dakka.
    ···
  4. 3129.
    +2
    yak reyiz bizde yakalım
    ···
  5. 3130.
    +9
    reis milli oldun hayırlı olsun
    ···
  6. 3131.
    0
    kardeşim birşey sorucam yazmayı bıraktığın zaman cevaplarsın ama bu keleş felan ele geçiriliyoya onlarla ne yapıyolar satıyolar mı yoksa talim için mi kullanıyolar ?
    ···
  7. 3132.
    -1
    abi yanlış anlama ama hani kmseyi öldürmemiştin
    ···
  8. 3133.
    -3
    @2620 öldürmedim demedi zamanı gelince anlatırım dedi
    ···
  9. 3134.
    0
    devam reiz
    ···
  10. 3135.
    -1
    adamsın reyiz , tam gaz devam edelim , geometri sınavlarında bile bu kadar heyecanlanmamıştım lan
    ···
  11. 3136.
    +3 -2
    bi olay anlatayım mayıs civarı komutanla oturduk üs bogesinde yemek yiyoruz. yemek dediğime bakmayın konserve. havada hafif kararmak üzere bize bayağı uzak bir tepeden yağmur gibi roket yağıyor. ama anlatamam o roket yağmurunu. altta bir tim (kol) pusuya duşmuş. bir tane şehit vermeden iki tane hafif yaralı ile üstelik 2 leşle o pusudan çıktılar bakalım sonuç nolacak. merakla bekliyorum
    ···
  12. 3137.
    0
    devam reyiz
    ···
  13. 3138.
    +61
    deldim zütü yattım tekrar ananı gibiyim ananı gibiyim diye söyleniyorum amk bizim çocuklar zaten deliyo ben daha yeni delmişim ilk kızla yatış heyecanı varya he onu 1500 katlar. içim dışıma çıkacak. hani derler ya ilk adam vurduğunda miden bulanır.

    yoook oluuuuuuum ölye bişey laaaan yook=)

    dedim aga sana karada ölüm yok basıyorum tetiğe bunlar mermiyi yedikçe attılar kendilerini yere. sallıoruz el bombasını dursunlar oldukları yerde diye, diğer mevzilerimizde yakıyo ortalığı,

    aldım telsizi komutanım sıkıştık acil destek acil,

    olum sıkın dişinizi geliyo destek evladım zaiyat var mı durum nedir durum ver.

    lan çatışıyımmı durummu veriyim amk işte beyler komutanlık öle bişeymiş çatışma esnasında her şeyi yapabilecek kabiliyette adamlar oralarda o yüzden askerimizin içi rahat olsun.

    ben yapamadım tabii,

    zaiyat nedir rapor ver dedikçe ben mevziden saydırıyorum amk. bizim çocuklar birini daha indirmiş aşağıya bizim mevziye gelmeye çalışan en az 20 ye yakın adam var çakıldılar olduğu yere allahtan onlara göre biraz daha yukarıda kalıyoruz büyük avantaj bu.

    ikisini aynı açın beyler güzel oluyor

    http://www.youtube.com/watch?v=7zX6eb_uDBs
    http://www.youtube.com/watch?v=rBIJCbb4nbY
    ···
  14. 3139.
    +3
    katıldım muhabbete sonunda (: hayırlı akşamlar beyler aksilik çıkmazsa saat 2 civarına kadar burda olurum

    abi bitmedimi cuara hala (:
    ···
  15. 3140.
    +2 -1
    arkadaşlar tsk nedense (bana saçma gelir) keleş kullanmaz. nedeni aslında keleş sesi ile g3 sesi birbiriden farklıdır terorist ile asker ayrışsın diye. şahsen bilmemekle (tutanaklanır teslim edilir adli emanete) birlikte muhtemelen koruculara veriliyordur.
    ···
  16. 3141.
    0
    rezerved
    ···
  17. 3142.
    0
    2615 reserved
    ···
  18. 3143.
    0
    all right reserved
    ···
  19. 3144.
    +42
    telsiz devamlı anons geçiyo oğlum zaiyat var mı durum nedir rapor ver öle bi kabiliyet yok tabi için içime sığmıyo ateş ediyorum sadece,

    bizim karayılancılarda ateşe vermiş etrafı bir taraftandan bixi yiyoruz devamlı,

    aga tepemizde bir roket patladı kulaklarım koptu sandım anlatamam, hiç ses duymuyorum boğuk bir ses sadece g3 ten çıkan gog gog gog diye.

    yavaş çekim akıyo film sanki,

    bu sefer bixiye doğru atış yapıyoruz ama nafile tabi zaten görüş alanımda değil ama en azından ateş altında tutalım kafasını kaldıramasın bin de nerde amk oda saydırıyo devamlı.
    ···
  20. 3145.
    +5
    keleş sesi ile g3 sesi tamamen farklıdır ama bir çatışma anında onu anlayabilecek kapasite herkeste yoktur o andaki heyecan stres korku ve cesaret kulakları sadece sana gelebilecek tehlikelere odaklıyor.

    yaşadım biliyorum kimse yaşamasın öyle bir anı.
    ···