1. 4576.
    0
    reyiz bu akşam var mı hikaye
    ···
  2. 4577.
    -1
    holywooda versek hikayeyi giber atar yemnle..
    ···
  3. 4578.
    0
    ayraç amk ılk defa bu kadar surukleyıcı bısey okuyorum amk
    ···
  4. 4579.
    +46 -2
    bu akşamda devam edicem beyler hikayeye. ama misafirlerim gelicek saat 8 9 arası başlayabilirim. birde bazı arkadaşlarımız bazı sitelerde gördüklerini yollayıp sormaya başladılar. asker hikayelerimidir nedir diye öyle bi gibim bişey.

    şu kadarını söyleyeyim, bizde subay statüsünde asker olduğumuz için o dönem, subaylarla yemeğimizi yerdik ve askerden farklı yemek geldiğini görmedim. bakın ilk ağız olarak söylüyorum.

    ayrıca o sitede terörist kadın mağaradan teslim alınınca asker tarafından tecavüz edildi diye yazılar var. anlayın işte amk o site neye hizmet ediyo.

    evet orada askerliğini iyi geçirmemiş çocuklar var bunu zaten askere gitmeyen adamlarda biliyor. ama yok efendim tecavüz etti bilmemne gibi şeylere inanmayın.

    ulan ayıptır ayıp, hadi bana inanmıyosunuz. yalan söylüyo bu adam diyosunuzda o yaşamadı diyosunuzda. bana biri çıkıp bu anlattıklarımdan birini gösterip, bunu asker yaşamaz. bu duygular yaşamaz dediğiniz bir yer var mı? orada ki hele ki o dönem de görev yapmış personel bu imtihanlardan geçti. ne kendi askerini bilerek para için vurması ne tecavüzü neye inanıyosunuz siz.

    ne duymak istiyosunuz. asker orada kimin kafasını kesecek, kime tecavüz edecek ulan mehmetçik lan bu peygamberin müjdelediği asker, o siteler neye hizmet ediyo bilmiyomusunuz. farkında değilmisiniz,

    bazılarıda insan haklarından bahsetmiş falan. şu kadarını sorayım, anasına babasına gönderdiğimiz uzuvları kopmuş şehitler için insan hakları mahkemesine giderseniz alacağınız cevap ne olacağını biliyomusunuz?

    askeri bir durumdur ilgilenilemez.

    uluderede uçakların bombaladığı adamlar için insan hakları mahkemesine gidenlere söylüyoum, 33 askerimizi sıraya dizip, bakın yanlarında bırakın silahı üniformaları falan da yok sivil çocuk, o çocukları sıraya dizim üzerlerine 3000 e yakın kurşun sıkıp ardından ölmüş mü ölmemişmi diye tek tek kafalarına kurşun sıkıldıktan sonra o muallakler arasından kim gittide bunun hesabını sordu insan haklarına.

    asker bile o bölgede rahat dolaşamazken kaçakçılar orada nasıl rahat dolaşıyo, bunu sorun kendinize önce, yok asker tecavüz ediyo yok asker kafa kesiyo, yok asker ölüleri dağlıyo, yok asker orada ki halka işkence ediyo, yok köy yakıyo bilmem ne,

    ulan orada ki asker senin abin, baban, dayın falan filan senin gibi adam sensin hatta. sen yapabilirmisin lan öle şey.

    karakola baskın yapıldığında köy içerisinden ateş alındığı olurdu, köye ateş ederken dikkat ederdi asker vatandaşa gelmesin diye.

    böyle aptal saptal şeylere inanmayın siz.
    Tümünü Göster
    ···
  5. 4580.
    +1
    @3852 kimsenin inandığı yok be abi ordakilere zaten takma sen.
    ···
  6. 4581.
    -1
    abi o değil de 21 yaşında nasıl aztek oldun? lise ne zaman bitti? üni nasıl bitti? 21 yaşında aztek, nasıl lan.
    ···
  7. 4582.
    +19 -1
    yok abicim de yani tecavüz ne demek lan. o niyette sapık bi adam barınamaz zaten orada bir, ikincisi hadi var bi tane lan yakalanan kadın teröriste onu yapacağına gider dağa taşa attırır midesi kaldırmaz amk, ne halde yakalanıyorlar bir düşünün.
    ···
  8. 4583.
    +20
    kardeşim 6 yaşıma bile tam girmeden okula başladım, hiç sene kaybetmeden, 13 yaşımda orta okul 17 yaşında lise bitti, 17 yaşımda üniversiteye başladım, 21 yaşımda mezun olup bir kaç ay sonra askere gittim, askerede eğitimdeyken 22 yaşına girdim. bu şekilde oldu.
    ···
  9. 4584.
    -1
    Valla dediğiniz o asker anısımıdır hikayesimidir o siteyi okudum. ben askere gitmedim ama tecil ettirdim okul yüzünden, yemin ederim bırak dona kadar çıkartmayı malafata bakmayı her gören adam güleryüzlüydü hepsi siz falan diye hitap etti bana hatta ikizimle gitmiştik 2 kıvırcık askerlik şube başkanı albaya kadar çıkarttılar amk hepsiyle taşşak geçe geçe falan. o hikayeler yalan yani.
    ···
  10. 4585.
    +2 -3
    yav aztek orduyu bu kadar koruyarak inandırıcılığını kaybediyorsun. daha geçen sene kıbrısta diskoya kapatılan bir er beyin kanaması geçirerek öldü. güneşin altında bekleterek işkence yapmışlar. kaç tane olay var böyle. yapma gözünü seviym.
    ···
  11. 4586.
    0
    @3857 tamam abi, anlaşıldı.
    ···
  12. 4587.
    +18
    ben benim zamanımda bölgede ki personel için konuşuyorum. biliyorum bede ne taklar olduğunu. ben size bir üsteğmeni anlatıyorum, ama tecavüz eder asker falan böyle bişey yok yani. tabii ki askerin içinde de ne pislikler ne muallaklikler dönüyo.
    ···
  13. 4588.
    0
    24 ten itibaren devam ederim
    ···
  14. 4589.
    -1
    @3860 neyse abi başlamıyor musun yavaştan ?
    ···
  15. 4590.
    0
    bu da benden panpalar

    http://www.youtube.com/wa...?v=qD47Gle_Mms&sns=tw

    cem yilmaz söylemis - ah bu gönül
    ···
  16. 4591.
    0
    reserved.
    ···
  17. 4592.
    0
    beklemedeyim, 155. sayfadan bir ayraç alayım.
    ···
  18. 4593.
    0
    Abi ender abiyle görüşürsen sözlükteki aydınlılardan selam söylermisin.
    ···
  19. 4594.
    0
    bu başlık her zaman yukarıdadır !1!11
    ···
  20. 4595.
    +11
    beyler gene 9 da başlayacağım toplanalım hele yavaş yavaş.

    http://www.youtube.com/wa...Rs4&feature=endscreen
    ···