1. 5226.
    -1
    Alın bu videoyu izleyin.
    Anlatan adam nasıl kuduruyor. Komutanlara nasıl kirli savas taktiği uyguluyor diyor huur cocugu. Kensileri cok düzgün savasıyorlar ya ondan diyor heralde ırızını gibmeye yeltenmeyeceğin insan müsfetesi huur cocukları.

    http://www.youtube.com/watch?v=Zr_46jgtMjQ
    ···
  2. 5227.
    0
    1101
    ···
  3. 5228.
    -1
    teröristler patlayıcıyı yine bir telefon düzeneği ile falan değil, kablolu bir uzaktan kumandayla patlatıyorlar.

    kablonun bir ucunda kumanda öbür ucunda da patlayıcı var ve kablo tam beş buçuk kilometre.

    yani jammer hiç ama hiçbir şeye yaramıyor. haberi inceleyin lütfen.

    saldırıların da yüzde ciksenbeşi telefonla falan yapılmıyor artık. sizin zamanınızdaki gibi değil.

    http://www.sabah.com.tr/G...-yolundaki-bombanin-sirri
    ···
  4. 5229.
    +1
    @4428 kablo işi anca sürekli keşif ve gezici halikopter ile çözülür bence ki buda o bölgenin coğrafi yapısıyla ilgili olarak çok zor halikopter ise sürekli uçamaz zaten baskın olduğunda 1 saat sonra ulaşıyor görüyoruz haberlerde.
    ···
  5. 5230.
    0
    lan bu vidyo yu 10. kez izliyorum muallaklerin amacı zırhlı araçların içindeki rütbelileri şehit etmek isteseler askerleri de şehit ederlerdi dağ maymunları kalleş huur çocukları dıbına kodumu domuzları...
    ···
  6. 5231.
    +12 -1
    valla benim zamanımda helikopterin uçması için bir çok faktör bir arada olmalıydı. yaz aylarında uçamazdı mesela sıcak havada kaldıramazdı kendini. helikopter işi o kadar basit bir olay değil. zırt pırt her taka uçmaz helikopter. o yüzdende kime sorarson sor pek sevmezler helikopter pilotlarını. gelemezler çünkü genelde.
    ···
  7. 5232.
    +2 -1
    Rahmetli Türkeş'in o yıllarda meşhur nutuku vardı:

    O bölgeyi kapatacaksınç
    telefonları keseceksin.
    basını yayını bölge dışına çıkaracaksın.

    gerisi 1 haftalık iş.. hatta ozan arif türkü yapmıştı bunu.

    Ama 2013 yılında artık bu imkanlar yok. her yer uydu telefonu. en ufak kimyasal kullansan anında dünya ayağa kalkar.

    Arkadaşlar bana kızacaksınız biliyorum ama.. Malasef biz silahlı çözüm yolunu 1994 lerde kaçırdık. şu an silahla çözüm imkansız.. uluslar arası dengeler var. kimyasal kullanamayız. eh o kullanılmadan da uçakla topla tankla g3 ile mğ3 ile kanasla btr ile zbt ile malasef o bölgede savaş kazanamayız. biz değil abd girse gene kazanamaz. malaasef gerçek bu.

    şu an tek yolumuz var. oradaki halk öyle bir seviyeye gelecek ki.. kendisi dışlayacak bunları. ben o günleri çok uzak görmüyorum.

    çünkü bu şerefsizler sayesinde kazandıkları imtiyazları artık devlet zaten kendi veriyor. aslında kızıyoruz ya biz devlete.. ama mantıklı düşünün.. köprüyü geçene kadar ..

    bu iş silahla çözülse idi zaten.. 1930 larda sabiha gökçeninde yer aldığı bombardımanlardan sonra bunlarının sesinin çıkmaması lazımdı..

    cık.. demekki silahla olmayacak. ya nasıl olacak? Basit: Osmanlı taktiği ile olacak..

    Neyse astekin hikayeyi berbat etmeyim. başka bir balıkta yazışırız sonra..
    ···
  8. 5233.
    0
    sy 170 reserved
    ···
  9. 5234.
    -1
    @4432 o iş o kadar kolay değil kardeş direk terör bölgesinde değilim ama bir güneydoğulu olarak söyliyeyim sana en az bi 20 yıl lazım yine o seviyeye. hele son zamanlardaki malum partinin kışkırtmaları falan iş çok zorlaşdı.
    ···
  10. 5235.
    +11 -1
    @4432 yok kardeşim bu gece hikaye daha olmayacak dilediğini yazabilirsin.
    ···
  11. 5236.
    +7 -1
    @4434 yok abicim o kadar sürmez. yani orada bu kepenk kapattırmaya çalışanları polisten önce esnaf dövdüğü gün bişeyler olmaya başlayacaktır ki oldu zaten bu.

    http://url.ac/3sg

    yani artık onlarda işin zor olduğunu biliyor. bazı şeylerin değişmeye başladığına inanıyorum.
    ···
  12. 5237.
    -1
    http://www.youtube.com/watch?v=kkmh_J-Qgms bu kadar basit hacı
    ···
  13. 5238.
    0
    reserved
    ···
  14. 5239.
    +6
    Road reyiz videoyu izledim. Video hakkında yorum yapmak bize dusmez belki ama bi kac bişy soylemek istiyorum
    Bu adamlar yapılanilecek huurlugun kahpeğin en iyisini yapıyorlar. Videoda sadece tek bişye saldırmıyorlar her defasında aynı bomba döse patlat bu. Adamlar catısmaya girmedenen öldürüyorlar bizi. Resmen orada acık hedefsin. Baska bişy değilsin. O videoyu cekeni göremiyorsun o adamın yanında bi bi roket atıcak adam daha olsa şehit sayısı katlanır resmen. işi özeti şu bomba patlat yardıma geleceklere 2 roket at tamam hepsi şehit. Ne oldu oglun sehit oldu evet şehit olsu ama bi hiç ugruna gitti. Hiçten kastım vatan değil. Videoyu izleyen arkadaslar Belki kızacaklar ama bildigin catışma falanda yok bildiğin bu tak yoluna gitmek ! Adamlar huur cocgu oyle bi huur cocugu ki mehmetcigin karsısına cıkıp catışamıyacak kadar huur cocugu. Ve o kadarda akıllılar amk ! Kahpe insanlar catışmaz direk boyle patlatır işte. Akıllı adamda bu şekilde çatışmaz direk patlatır. Adamlar kolayı bulmus dıbına koyim. Tek mermi attırmadan öldürüyorlar tek mermi atmadan şehit oluyoruz. Allahtan yardım geldiğinde tek bi roket atılmamıs bomba patlamamıs.

    Bu arada roketin menzili ne kadar abi ?
    ···
  15. 5240.
    -1
    @4436 bak abicim yaşları 14-18 arası değişen göstericiler yazıyor orda bu binlerin özellikle bi 10 yıl sonraki nesli çok bölücü olacak bunu diyim akıllarını öyle bir yıkıyorlar ki eski kürtler aklı selim işinde gücünde insanlar (30 yaş ve üstü) geneli böyledir ama bu yeni gelen nesil özellikle son 10 yılda malum parti çok rahat konuşmaya başladı ve çok iyi beyinlerini yıkıyor anası babası koyu devletine bağlı olan adamın çocuğu sokaktaki binlere özenerek bunları destekliyor. ve o sokaktaki binlerde bunların beynini yıkıyor. Ki olsa ne olur diyorsan şu an benim yaşadığım ve terör sorunu olmayan ve doğuda olan şehirler bunların partisine geçer ve buralarıda batırırlar.
    ···
  16. 5241.
    -1
    bence kendinizi kandırmayın beyler bu iş bitmez ne pkk biter ne terör ordaki huurlar en az 10 çocuk sıçıyo düşünün nası ürüyolar dıbına koduklarım zaten küçük yaşlarda devlet düşmanı oluyo polise taş atıp. pkk sempatizanı olarak yetişiyo bence fazla pkk'lı sıçmaya niyeti olan kadını amcığı şırak diye kesmek lazım zaten doğurmaktan başka bi işe yaramıyo felsefesi bu olmuş huurların
    ···
  17. 5242.
    +9 -1
    kardeşim şunu diyim sadece, 900 metreden sonra hedef bulmazsa kendini imha eder. en kötü 800 850 metre diyelim işte. ama en etkili menzili 5 metreydi yanlış hatırlamıyosam. yanlışsam düzeltsin arkadaşlar.
    ···
  18. 5243.
    +7
    @4441 peki nasıl olacak bu sence, ne olması lazım. this is riks dediği gibi biz silahlı olayı 94-95 te kaçırdık hakikaten. ne düşünüyosun peki sen?
    ···
  19. 5244.
    0
    @4444 evet panpalar bu işin çözümü nasıl olur biraz da bunu konuşalım biliyorum tepki görücem ama ben bu insanlarla kardeşçe yaşayabileceğimizi açıkçası düşünmüyorum
    ···
  20. 5245.
    -4
    @4444 bölge insanı olarak sorarsan akp dışında başka bir partiden umudumuz yok söyliyeyim nedeni ne diye sorarsan ben dahil birsürü kişi akpye sırf malum parti güçlenmesin diye oy veriyoruz. mhp ye vermek istiyorum ama mhp ye versem biliyorum ki oy boşuna gidecek ondan herkes akpye veriyor batıdan hepimiz cemmatçi şakirt görünüyoruz ama iş öyle değil buralarda halka inen tek düzgün parti Akp . Ki terörle mücadele edebilecek ve arkasına oy potansiyeli alabilecek partide o. yani siyasi açıdan iş bu derecede.

    Askeri açıdan sorarsan sana şunu söyliyeyim ki sen benden daha iyi bilirsin terör sorunu sadece dağlık coğrafisi olan yerlerde görülür aç haritayı bak dağlık olan yerleri günedoğuda hıh oralarda terör var işte. Ama diğer yerlerde en azından siyasi olarak güçlenmemeleri için bölge insanının tek umudu akp. Yani antep olsun urfa olsun adıyaman olsun buralarda terör falan yok aslında diyarbakır, batmanda da yok ama işte orda da siyasi üstünlüğü kaybettik o yüzden şehir terör bölgesi olarak lanse ediliyor.
    ···