1. 1001.
    +5 -114
    panpa dağda aç kalıp da takunu yediğin oldu mu hiç?
    edit: hahahahhaah. nasıl da eksilemiş binler.
    not: pkklı falan değilim mallar ama siz yine de eksileyin hahahahah
    ···
  2. 1002.
    +1
    Şukular Şelala panpa sana sabahtan beri okuyorum bıkmadım hayat hikayen olsa dinlerim
    ···
  3. 1003.
    +34
    @840 valla ne kadar yakaladıysak ohh iyi ki çıkmadık demiyo. çok pişmanım ilk lafı züt korkusundan mı yoksa değilmi bilemem.

    bunların ele başı olan köpek bile yakalanır yakalanmaz türkiye cumhuriyetine yardım etmeye hizmet etmeye hazırım demişti.

    ama hakikaten pişman olabilirler. çünkü hakikaten hayvan yaşamaz bunların sığınaklarında.
    ···
  4. 1004.
    +2 -1
    panpa(38 yaşındaki adama panpa diyoruz amk) polis özel harekatın arkalarında tuzaklar bırakarak o bölgede intikal yaptığı doğru mu?
    ···
  5. 1005.
    +32 -2
    @843 kurduk panpa. bir gece öncesinde boğazören karakolun bastılar. bir gün sonra gittik. komutan bize köyden de ateş edildiğini söyledi. köye gittik. bir tane erkek yok. ya kadın ya da çocuk. kocan nerde diyoruz. yok çalışmaya gitti. nereye gitti adanaya antep e. hep çelişkili cevaplar. tabi öğreniyoruz. 2 gün önce erkekler varmış köyde basılmadan önceki sabah gitmişler. sormuş bizimkilerde aynısını demiş köylü.

    sonra ortaya çıkıyo köydekiler pkk ile işbirliği içinde karakolu birlikte basmışlar. sonra çıkmışlar dağa. e ispat edemiyosun ki panpa alıp zütüresin. o yüzden hep kod adı kullanıyolar.

    yani aslında bizim şehit askerimizin çoğu faili meçhul.

    çok önemli not: sakın yanlış anlaşışmasın bu sadece bir örnek. bazı köyler var. pkk ile hergün çatışıyo çoluk çocuk demeden. korucuların köyler.
    ···
  6. 1006.
    +23
    @847 doğru panpa. biz hiç denk gelmedik ama söylerlerdi.
    ···
  7. 1007.
    +3
    anladım. halkın cahilliğini nasıl kullanıcaklarını çok iyi biliyor huur çocukları
    ···
  8. 1008.
    0
    sayfa 35
    ···
  9. 1009.
    +47 -1
    @850 özellikle bazı muhtarlar var tam muallak. bizi görünce, nereye böyle asker aga diyorlardı. bazılarını biliyorduk güvenli adam muhabbet ederik. bazı muallaklerde nereye asker aga dediği zaman ananın dıbına diye cevap vermek çok modaydı.
    ···
  10. 1010.
    +5
    jackal kardeş ben ast. bşçv. oğluyum babamda arasıra aile muhabbeylerinde anlatır olayın dehşetinden mi yoksa yazı olarak değilde canlı olarak dinlediğim için mi dir bilmem kanım donar bazen. Babam 6 yıl kaldı doğuda gerçekten pgibolojini çok bozuyor.bir sürü tedavi alman gerekebiliiyor. babam görevden döndüğünden yanına yanaşamazdık kim bilir kaç askerini şehit verdide geldi bilemezdik. Yaşamayan zor anlar.ben bile beterelerle okula az gidip gelmedim. bunun bide sosyo-kültürel etkiside var tabi. izmir den siirt-eruh a düşünsene kültürel fark çok fazla oluyor alışana kadar çok zorluk çekiliyor.
    ···
  11. 1011.
    0
    önlerden alak yer
    ···
  12. 1012.
    +2
    eyvallah beyler yatıyorum ben görüşürüz yarın başlıkta.
    hadi iyi akşamlar reyiz
    ···
  13. 1013.
    +3
    bi abi anlatmıstı jandarma komando olarak yapmıs zamanında kobraların sesi kadar mutlu eden bişey yoktu diye dogrumu panpa
    ···
  14. 1014.
    +4 -1
    panpa başın saolsun ilk önce o kötü günleri atlatmışsınn yaşım 17 çok dikkatli bi şekilde okudum böyle şeylerede meraklıyımdır zaten..

    Canlı pkk gelince nasıl sinirlenmiyosunuz ben onu anlamıyorum siz yaralı pkk ele geçirince tedavi ettikten sonra sorgu bitince ne yapıyordunuz ? ben olsam öldürüceksem bile acısız öldürmezdim acı çektire çektire öldürürdüm varmı böyle bişey sorgudan sonra öldürüyomusunz ?
    ···
  15. 1015.
    +36 -1
    @853 e öyle tabi abicim. bende istanbuldan gittim. belli bir noktadan sonra çakmağın yanmadığında silah çekip ateş eden devrelerim oldu. yani hakikaten insanın sınırlarını çok zorlar. baban altı sene yapmış anlattılarının yanında anlatmadıkları daha fazladır.

    yani anlatılamaz hakikaten kelimeler yok gördüklerini anlatmak için. insanlık yok. çok klişe bir laf vardır ya savaşın hiç bir şiirsel tarafı yok.

    ne şiiri amk edebiyatın e si yok.
    ···
  16. 1016.
    +31 -1
    @856 sen ne diyosun abicim. uçan meleklerimizdi onlar. bize mutluluk onlara korku salardı. kobrayı görünce kayışı koparıp muallaklere doğru hücuma geçenler vardır askerde.
    ···
  17. 1017.
    +4
    sizin zamanınızda osman pamukoğlu var mıydı hakkaride? yoksa o 93-95 arasında mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum? ondan sonra gelen paşamız da onun kadar etkili miydi hakkari de?
    ···
  18. 1018.
    +1
    rezervest
    ···
  19. 1019.
    +5
    @858 haklısın abi oda öyle diyor emekli oluyum sana bütün çektiğimiz videoları,ses kayıtlarını gösterecem olayları anlatacam diyor. sabırsızlıkla bekliyorum.
    ···
  20. 1020.
    +1
    reserved
    ···