1. 1076.
    +21
    @893 17 yıl geçti abicim. yağmurun vefatından sonra bunları konuşmak zor gelmiyo açıkcası. kendini düşünmüyosun. elbette zor ama zaman herşeyin ilacı. ayrıca ilk defa bu kadar ayrıntılı anlatıyorum.
    ···
  2. 1077.
    +7
    rahmetliye olan sevginden mi evlenmedin panpa
    ···
  3. 1078.
    +26
    @899 çok kez gördüm. genellikle uzun saçlı ama saç rengi siyah mor bir elbise giymiş. deniz kenarında oluyoruz çoğunlukla.

    hala etkisindeyim ayrıca amk, ölmemiş gibi.
    ···
  4. 1079.
    +1
    @roadrunnergibenjackal abi böyle konuşmalarla karşılaştın mı ? http://www.youtube.com/watch?v=CDL7jS0LqJ8
    ···
  5. 1080.
    +27
    @900 askerin ihtiyacı olduğu zaman kardeşim, yedek subay alımlarında doktor, diş hekimi, veteriner, hariç ilk avukat ve özellikle makina elektrik elektronik mühendisini tercih eder. şansın fazla. yedek subay olursan doğuya düşmende çok fazla. yani %90 &80 değil bu oran elbette ama fazla yani.

    avantajı rütbelisin bi kere ve maaş. bence çok fazla bi ahım şahım avantajı yok sorumluluğu çok fazla bi kere.
    ···
  6. 1081.
    +19 -2
    vay dıbına koyayım sempatizanlar cazır cazır eksiliyor ya lan. ahhaha dıbına koyduğumun kekoları sizi
    ···
  7. 1082.
    +26
    @901 haklısın abicim. anlatamaz çoğu. birincisi hatırlamak istemez. ikicisi gördüklerinden dolayı karşısında kini etkilenmesini istemez.

    ama benim durumum fakrlı terhisime 17 gün kala yağmuru kaybettiğim için, çivi çiviyi söker hesabı bana çok büyük bir darbe oldu. en çok arzuladığım ve özlediğim bir zamanda oldu. o yüzden konuşurken tabii ki etkileniyorum, ama diğer arkadaşlarımız kadar değil nedense. bunun sebebide dediği gibi yağmuru kaybetmek olarak görüyorum. askerden döndükten sonra rüyamda sadece yağmuru gördüm.

    sadece somut olaylarda askerlikten dolayı tepki verdik, helikopter sesi ve patlayan çakmak lastik falan. dişlerimi sıkma sebebimde heralde askerlik sürecinden kalmadır.

    ama diğer arkadaşlar kadar etkilenmediğim doğrudur. daha acı birşey yaşadım çünkü.
    ···
  8. 1083.
    0
    rezerved sayfa 16 entry 381
    ···
  9. 1084.
    +44 -2
    @903 sözlüğü kardeşim sayesinde buldum, kafa dağıtmak için. (kardeşim inci sözlükte değil ama swf ve capslerinden çok bahsederdi) bilirsiniz mali müşavirler bilgisayarla çok vakit geçirir. bende üyelik aldım aradabir bişeyler yazmak için. geçenlede birinin askerlik anısını yazdığını gördüm. sebebini bilmiyorum benimde içimden yazmak geldi. ilgi olmasaydı yazarmıydın diye sorarsan yazardım gene.

    bir kişi bile olsa bazen insan bişeyleri konuşmak istiyor.
    ···
  10. 1085.
    +11
    sigarayı yiyorum resmen bu başlığa gelince cCc roadrunnergibenjackal cCc
    ···
  11. 1086.
    +1
    abi kara harp okulunu önerir misin ?
    ···
  12. 1087.
    +1
    of ulan off
    ···
  13. 1088.
    +28 -1
    @905 valla bilmiyorum ki kardeşim. onun etkisinden heralde. yani kapılamadık birinin rüzgarına. yani tam biri olacak derken rüyama girerdi ben rüyanın etkisinden çıkana kadar diğeri ayrılırdı.

    ama ben yağmur için başkasıyla asla evlenmicem demedim. ama evlenemedimde.
    ···
  14. 1089.
    +4 -2
    rezerved. Benımde amcam yaptı o senelerde sanırım sırnakta veya diyarbakır hakkaride olabilirdi tam bilmiyorum. Daglarda gunlerce kaldıgını kertenkele yılan yemenın normal geldiğini surekli bobrekğinde taş cıkardı dondugunde hep taş taş taş atıp durdu vucudu dondugunde sorunlarının oldugunu baya belliydi cok zor cokkk allah sabır versın kardesim
    ···
  15. 1090.
    +2
    helal panpa yazmaya devam
    ···
  16. 1091.
    +2 -1
    abi bu muallakler mağaralarda kalıyo. bizim askerler boş mağaralara tuzak falan kuruyolarmı. yada karakollara baskın yapıyolar ya ara sıra baskın yapacakları yerlere mayın yada benzeri tuzaklar kurulmuyomu tsk tarafından

    edit:baskın yapacakları yer derken yanlış anlaşılabilir. karakolu görebilen dağlara tepelere mevzilere yani. karakolun kendisine değil
    ···
  17. 1092.
    +23 -1
    @907 devrem yaşadı. bir askerimde askerde operasyon dönüşü yaşadı intihara teşebbüs etti. bunlardan bir hayli fazla. neredeyse hergün birine gelir. çoğunluka büyük şehirden gelenlerde. diğer yerlerden gelenler ya evli olur ya nişanlı ya da tek.

    büyük şehirden gelen çocukların hepsinde olur. o yüzden askere gidecek arkadaşlar varsa ve sevgilisine bu konuda güvenmiyosa ayrılsın kardeşim. hakikaten bak ayrılsın.
    ···
  18. 1093.
    +5 -1
    @908 eyvallah reis. tekrar başın sağ olsun. ben sivil halimle sevgilimi kaybetsem ne yaparım bilmiyorum. sen askerde hele hele ohal bölgesinde askerken almışsın. allah mekanını cennet eylesin.
    ···
  19. 1094.
    +1
    baskın sırasında şahit olduğun telsiz konusmalarından bahsetsene reis biraz
    ···
  20. 1095.
    +14 -2
    @912 abi kara harp okulunu önerirmisin?

    önermem kardeşim git havacı ol denizci ol. çocuğum olsaydı asker yapmazdım. yağmur ablanısızn kardeşi ata istedi elimden geldiğince engelledim.
    ···