1. 526.
    +1
    Beyler 2009 a geldik. Olaylar var bu sene. Bu sen hayatımı etkileyecek kararlar aldığım bir sene. Doğru ya da yanlış verdiğim kararların hala hayatıma etkisi çok fazla. O yüzden bu seneden itibaren yaptığım herşey dolaylı da hayatıma çok fazla yön verdi.
    Ocak ayıydı. Bir Cuma akşamı cerenle konuşuyoruz. Ertesi gün buluşacağız. Seninle çok önemli bir konu konşmam lazım dedi. Tabi dedim ama çok da anlam veremedim ama kıllandım da ne yalan söyleyeyim. Aramızda sorun yok, sıkıntı yok. Güzel gidiyor herşey. Ertesi gn buluştuk ama yüzünden belli sıkıntılı bir konu var belli yani. Buluştuk ve başladı anlatmaya:
    ···
  2. 527.
    +1
    zaten konuşmanın genelinde ne olacağı da az çok belli ama işte beyler. Neyse başladı anlatmaya. bir yandan da ağlıyor tabi
    c: 3 yıldan fazladır birlikteyiz kaplumbaga terbiyecisi. Özellikle ailem de baskı yapıyor artık evlilik için. Başka akrabalarımla görüşmek bile istemiyorum hep aynı sorulardan sıkıldım. Eğer benimle ileriye dönük bir şey düşünmüyosan ayrılalım.
    b: ya ne ayrılması dur bakalım. Bak seni gerçekten seviyorum ve senin yanında mutluyum. 6 ay sonra okulum bitiyor. Bitsin ikimiz otururuz geleceğimizi planlarız.
    Tabi benim konuşmalarımdan sonra bu bir rahatladı, neşelendi, yüzüne renk geldi resmen. O konuyu orada kapattık ya da ben öyle zannetmişim. Ortada sorun kalmadı. Okul bitsin yüksek lisans konusunu düşünüyırdum daha, olmadı hemen askere giderim, dönüşte de işi gücü ayarlayıp ne gerekiyorsa yaparım. Ceren de var bu planlarda. Geleceğimizi beraber planlarız ne demek ki?
    ···
  3. 528.
    0
    Biraz seri panpa
    ···
  4. 529.
    +1
    Neyse günler geçiyor. Arada hiç bir sorun yok. Facebook çıkmış herkes istediğine ulaşabiliyor. Mart ayında ceren le yemek yiyoruz. Bana dedi ki :
    c: facebooktan bir arkadaşımla konuşuyorum. Yazın izmir e gelecek gezdiririz değil mi ?
    b: tabi ki gezdiririz. Sen iste yeter.
    Bu konuşmayı unutmayın agalar.
    Bu muhabbet böyle kaldı. Günler harbi hızlanmıştı. Okul bitiyor lan yeni bir hayat Ceren le beraber birşeyler yapacağız büyük ihtimalle de evleneceğiz. Panpalar nisan ayı geldi ben bir hasta oldum koca nisan ayını hasta olarak geçirdim. O zamanlarda kuş gribi vardı hatta. Ciddi tırsmıştım lan bir o zaman
    ···
  5. 530.
    +1
    panpalar ne zamandır tavsiye vermiyordum. Bir tavsiye daha. Eğer kız arkadaşınızla ya da erkek arkadaşınızla ilişkiniz de belli bir rutin oluşmuşsa ve yaptığınız herşey bir satndartta ilerliyorsa o ilişkide her zaman sorun olabilir. Çünkü karşı taraf ki bu sizin içinde geçerli sizin için ekstra bir şey yapmıyorsa bu sefer sizin ona verdiğiniz güven ve hissettiklerinizi sorgulamaya başlar. Siz de sevgilinizi çantada keklik olarak görürseniz o zaman maik ovasında oturur gibi yayarsınız ve gevşersiniz. Her zaman biraz gizemli kalın ve ilişkiniz için yeni heyecanlar yaratmaya bakın. Yoksa bu rutin sizi bir şekilde bir zaman sonra ayrılığa zütürür.
    ···
  6. 531.
    0
    upupupupupup geldik panpa devam
    ···
  7. 532.
    0
    ···
  8. 533.
    +1
    evet kardeşlerim ben gelecekle ilgili planlar yaparken cerenle ilişkimiz adım adım sona yaklaşıyormuş da haberim yokmuş. Bir yandan okulla uğraşırken bir yandan da gelecekle ilgili kafa patlatıyordum. O zaman önümde iki seçenek vardı. ya okul biter bitmez askerlik ya da askerliği erteleyip yüksek lisans yapmak. Tabi bunları ben düşünüyordum, kafamda geliştirip cerenle konuşacaktım. Ortak bir karar alıp ona göre de hareket edecektim beyler.
    24 Nisan 2009. Nasıl hastayım ama ölüyorum. Ateşim falan var yerimden kalkamıyorum. O gün de cerenler buluşup kitap fuarına gideceğiz. Ama kızı da ekmek istemedim. istesem gitmezdim ama çok istiyordu gitmek. Zor da olsa gittim. Buluştuk, kitap fuarını gezdik hatta nihat genç’i çok seerim. Ona kitap imzalatmıştım hatta ceren ikimizin fotoğrafını çekmişti. Güzel bir gündü, 5.30 gibi eve geldim. Ama kıçımdan alev çıkıyor o derce ateşim var. Gözlerimde kaymaya başladı tabi 6 ya doğru bizimkiler beni hastaneye zütürdüler.
    ···
  9. 534.
    +1
    Bir aydır geçmeyen grip, doktor da kıllandı kuş gribinden. iki tüp kan aldı. Kuş gribinden şüphelendi normal olarak. Bir şey çıkmadı ama 2 şişe serum bir tane de iğne yedim, 2 saat sonra çıktım geldim eve. Hastanedeyken anneme dedim arayın cereni de merak etmesin kız. Ben hala kızı düşünüyorum. Neyse beyler eve geldim tabi biraz takıldım ama gözümü açık tutmaya bile enerjim yok. sonunda saat 10 a doğru uyuyakaldım. Uyumadan evvel cerenle konuştuk. Hiç bir sorun yok. Sabah kalktım telefonu açtım ceren’den mesaj. Geçmişte de bir kaç kere mesaj atmıştı gece ben yattıktan sonra. Bazıları sevgi mesajlarıydı.
    ···
  10. 535.
    +1
    Bazıları da ayrılalım falan derdi sen ben sevmiyorsun. Ben de aradım gönlünü alırdım, hallederdik, naz yapardı biraz. Mesajını görünce böyle bir şey olduğunu anladım. Ama mesaj bu sefer çok sertti. ”Bizim seninle bir geleceğimiz yok, ben göremiyorum o yüzden ayrılalım.“ beyler çok fena hastayım ama öyle böyle değil. Serum geceyi rahat geçirmemi sağlamşıtı ama ertesi gün enerjinin e’si yoktu. Bir de böyle bir mesaj iyice kötü etkiledi. Ben bunu aradım. Ama öyle bir konuşuyor ki belli kız kararlı. O kadar şaşkınım ki. Ulan hadi bir şey olur, bir şey yapmışımdır tamam derim ama harbi bir şey yok. Daha 24 saat olmadı beraberdik, her şey çok kıyaktı. Güldük ettik alan ama şimd de böyle bir mesaj. Yok panpalar dediğim gibi bu hatun milletini anlamak imkansız.
    ···
  11. 536.
    0
    Vay amk
    ···
  12. 537.
    0
    up up up up
    ···
  13. 538.
    0
    upupupupup
    ···
  14. 539.
    +1
    Hay allah hasta olmasam gidiceğim evine konuşmaya ama evden çıkmayı geç yattığım yerden kalkamıyorum. Yapma, etme falan dedim ama nuh diyor peygamber demiyor. Dedim benim bu halimi mi bekledin. Yok dedi tesadüf. Tabi tesadüf. Ulan daha 24 saat geçmedi güldük eğlendik de ne oldu o gece de öyle bir mesaj attın. Ne zamandır düşünüyordum falan dedi. Tamam dedim nasıl istersen kapattım telefonu ama hala bekliyorum neye kızdıysa biraz sakinleşsin tekrar konuşuruz. Nasıl ne zamandır düşünüyorsun ve benim nasıl haberim olmaz? Bu kadar gizli kapaklı işten ben nasıl kuşkulanmam ama işte anlayamadım.
    Beyler bir de eğer kıla konuşurken sesi gerçekten size kararlı geliyorsa o sırada çok fazla ısrar etmeyin geri tepme ihtimali yüksektir. Çünkü kız bu konuşma için kendini hazırlamıştır ve iz ne derseniz deyin o sırada onu pek ikna edemezsiniz. Bir kaç saat bekleyin o konuşmanın gazı geçsin ateşi sönsün sonra saldırın.
    ···
  15. 540.
    0
    ap ap ap ap ap ap
    ···
  16. 541.
    0
    Updullah
    ···
  17. 542.
    +1
    Ben de beklemeye karar verdim. Hem onun ondaki etksisi geçsin hem ben de biraz enerji toplayayım. Bademciklerim resmen göbeğime inmiş. O sırada tükürüğünü yutmak mı yoksa aydan ay taşı alıp gelmek mi desen ben hemen hazırlanır aya giderim abi o derce acı çekiyorum. Ateşim çıkıyor ilaç inice düşüyor falan. gibindirik bir durumdayım bir de üstüne ceren le böyle bir konuşma bütün direncimi bitirmiş. Herhalde o mesajı okuduktan sonra vücudumdaki bakteriler kutlamak için havai fişekler atmışlardır içeride. Hissediyorum çünkü bir kamyon ilaç yutuyorum ama gram faydası yok.
    ···
  18. 543.
    0
    O değilde hikayeyi okurken ben hissediyorum amk neler yaşadığını belkide birazda olsa bende yaşadım içindir
    ···
  19. 544.
    0
    @446 eyvallah kardeşim.
    ···
  20. 545.
    0
    kardes biraz daha seri yazabilirmiyiz lutfen
    ···