/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 276.
    +4
    Hikayenin sonunda esinle deniz buna Double Penetration yapmazsa adam değilim.
    ···
  2. 277.
    0
    devam et lan
    ···
  3. 278.
    0
    rezerved
    ···
  4. 279.
    +19 -1
    bir de karakter olarak biraz anlamışsınızdır hafif paranoyaklık mevcut bende. diyorum ki saçma sapan bi kız evi şakası olmasın bu amk. esin löp diye çıkıp vay hain diye sıçratmasın beni olduğum yerde. sonra gerçeğe dönüyorum yok lan diyorum gecenin bu saatinde uğraşırlar mı herkes yorgun argın yatmış.

    deniz 'neyse ben seni rahatsız etmeyeyim daha fazla' dedi kalkmaya çalıştı. bi eli baldırıma denk geldi kaydı eli, ilk seferde kalkamadı. bir daha aynı şeyi yapıp aynı eli baldırımın yine aynı yerine gelince dedim ki burada bilinçli bir hareket var aga! lak diye dimdik oldu tabi bizimkisi yine.

    bunun tartışılacak bir tarafı yok çünkü. iki ihtimal var: ya bu kız böyle fiziksel temasları hiç gibine takmayan, kanka azdım ya bi el atsana dediğinizde ayıp ediyosun kanka ya diye bi yandan candycrush oynarken bi yandan handjob yapan tipte bi kız (ki milyonda birdir bu), ya da o da insan, gece olmuş hormonlar tavan, çaktırmadan baldırlarıma dokunuyor beni tahrik etmeye çalışıyor.

    ben kararı ikinci ihtimalden yana kullandığımdan 'gitme ya uykum kaçtı zaten az daha çekiştirelim şu esin'i' dedim. kalkmıştı geri oturdu.

    bu arada benim üzerimde hala yorgan var, o yorganın üstünde oturuyor.
    ···
    1. 1.
      0
      rezerved
      ···
  5. 280.
    +1
    Artık bitir şunu ağam
    ···
  6. 281.
    0
    Rezerve
    ···
  7. 282.
    0
    Rezervasyon
    ···
  8. 283.
    0
    ReZerve
    ···
  9. 284.
    0
    rezzzzzzz
    ···
  10. 285.
    +15 -1
    ilk yazışmalarımızdan konuştuk, sen öyle demiştin ahaha ben böyle yazınca sen ne sanmıştın hihihi ya ben seni baya baya erkek sandım ya hohoho derken saatler geçmiş. yaklaşık gece 3,5-4 gibi sözlerle anlatılamayacak bir yakınlaşma oldu aramızda. hani klişe olsun diye demiyorum. tarif edemem onu yani, şöyle oldu da oldu diyemem. bi şey oldu, ben uzandım yapıştım bunun dudaklara. önce hafif hafif ben öpüyordum o tepki vermiyordu sonra (başka kızlarda da buna çok rastladım) bir anda kafasını bana doğru itti, nefes alışverişleri hızlandı öpüşmeyi ufak çapta bi yiyişmeye çevirdi.

    hiç ama ortamın kafasına gelemiyorum. hep kafamda 'lan öpüşürüz birazdan orasını burasını ellerim az, gider sonra, ciks yapamayız ki, içeride esin var, bende prezervatif yok, evde var mıdır acaba, sessiz olsak aslında ciks de olur ya' gibi yüzlerce düşünce var. ara sıra bi kaptırıyorum 2 saniye kadar sonra yine.

    öpüşürken dudaklarımız ayrılmadan sağ taraftan yorganın altına girdi bu. ben sol omzumun üzerinde o sağ omzunun üzerinde yüz yüze yatarken öpüştük biraz da. aşağıdan da çaktırmadan değdiriyorum ama bilmeden yapıyormuşum gibi yapıyorum kendimce.
    ···
  11. 286.
    +19 -1
    hayatta en nefret ettiğim duygu kontrolsüzlük duygusudur. nasıl örnekleyeyim size, mesela çok sarhoş olmayı sevmem, ne bileyim aşırı hızlı araba sevmem. kontrolün bende olmasını severim.

    o yatakta deniz'le öpüşürken hiçbir kontrolüm yoktu. cinsel olarak haz alsam da zihinsel olarak eziyet çekiyordum o yüzden. derken içeriden kapı sesi geldi. anasskkmm diye ayrılıp arkamı döndüm hemen, uyuyo numarası yapacam güya. kız yanımda dıbına koyim napıyorsun sen. hayır bi de bizim çeyrek altın da aşağıda nöbette yine. afrikada arazide su içen ceylan çaresizliğinde ayak sesi duymamayı ümit ederek kulak kesildim koridora.

    deniz de zaten altına sıçtı anlıyorum. o öyle korktukça ben esin'in neler yapabileceğini tahmin ederek daha çok korktum. neyse ki kimse gelmedi. nefes nefese birbirimize baktık. 'gideyim ben artık' dedi sapsarı suratıyla. müthiş bir fikir bu demedim. o kafamı ferre endüstrisinde yüzyılın en büyük starı yapsınlar, ne kadar erkek ünlü zenci ferreci varsa kafamla 1080p konulu filmler çeksin, sıradan geçirsinler, deniz bence de git artık demedim.
    ···
    1. 1.
      0
      ehehehehehhhehe
      ···
  12. 287.
    0
    REZERVASYON
    ···
    1. 1.
      0
      nicki alırken klavyenin üstüne mi oturdun kardeş bu nedir ya
      ···
  13. 288.
    0
    Rezerve
    ···
  14. 289.
    0
    Rezervetuar
    ···
  15. 290.
    +12 -19
    öpüşmeye kaldığımız yerden devam ettik. ara sıra orasını burasını ellesem de kıyafetlerinin üzerinden ikinci aşamaya bir türlü geçemedim. e demek ki o da pek istemedi ki olmadı. çünkü isteyen, kafasına koyan bi kızın kıyafetinin üstünden memesini okşarsanız, elinizi alır kıyafetin içine sokar. trafik polisleri yapıyo ya eliyle geç geç geç hareketi. onun yatak versiyonudur bu işte.

    böyle bi yandan öpüşüp bi yandan hesap ödemeye çalışan iki farklı aile babası gibi el güreşi yaparken yorulmuşuz uyuyakalmışız. evet yanlış okumadınız. salonun ortasında deniz'le aynı yatakta uyuya kaldık.

    sabah evden gelen seslere uyandım. deniz'le esin mutfakta sessiz ama sert bi şekilde bi şeyler konuşuyorlardı. filmlerdeki gibi pantolonu gömleği alıp camdan atlayayım diye düşündüm de üçüncü kattan beton zemine yapışınca pek bi coolluğu kalmayacaktı o hareketin. çektim pantolonu yatağın içinde giydim. gömleği de geçirdim hemen üzerime.

    belki de başka konuda tartışıyolardı amk? belki de deniz kalkmıştı çoktan gitmişti, esin bizi hiç görmemişti o şekilde?

    parmak ucunda yaklaştım kapı girişine dinledim. esin 'huursun işte kızım' dedi, cümleyi duyduğum gibi dış kapıya koştum, açtım ayakkabıyı aldım, çoraplarla koşa koşa çıktım apartmandan. sokakta biraz koştum, sonra ayakkabıyı giydim. bi tane diş doktoru mod vardı o zamanlar burada, iyiydi aramız. ona yazdım telefondan benim hesabı kapat acil diye. telefonu da uçak moduna aldım döndüm eve.

    sonra ne bir mesaj geldi o kızların birinden, ne bir mail geldi. ne birisi aradı. hiçbir şey olmadı lan. olay hiç büyümedi.

    eğer hala buradaysanız, esin veya deniz, merak ediyorum olayı nasıl bağladınız aranızda. bana bi yazın lan. zaten geçti gitti artık bi kırgınlık falan yoktur. konuşur eğleniriz az.

    ayrıntılı yazdım ki size ulaşabileyim trend'e falan gireyim diye.
    ···
    1. 1.
      0
      hahahahahahahaha ulan şerefsiz kahpe evladı bu vakte kadar ortaya çıkmanı bekledim.Şimdi sıçtım ağzına
      ···
    2. 2.
      0
      deniz de benim
      ···
    3. 3.
      0
      Kesin bilgi yayın. xD
      ···
    4. diğerleri 1
  16. 291.
    0
    Amk hwhrjwjewkkewkekdk
    ···
  17. 292.
    0
    puuuu ahlaksız bunun için mi beklettin
    ···
  18. 293.
    +3
    Pişman olmuş kızları gibmediğine yine kız düşürme peşinde sen az bin değilsin panpacım
    ···
  19. 294.
    +2
    Deniz erkek beyler. Caktirmayin yaragi yemis bu
    ···
  20. 295.
    0
    204...
    ···