1. 801.
    +84
    saat 4 yaklaştı giderek silah derinden gelen silah sesleri daha netleşti, keleş sesini ve g3 sesini ayırt etmeye başladık. heyecan sardı beni. yavaş yava geldiklerini hissediyosunuz.

    telsizden sessiz bir anons. doğru kodlarla. şu deniliyor. telsiz iletişimi kapatılsın bu ne demek. tmm geldiler frekanslar karışabilir. telsizlerimiz açık ancak konuşmak yasak.

    beyler kalbim yerinden çıkacak gibi oldu sebebi. bunların telsizleri bizimkilere gelmeye başladı. ne dediklerini anlmıyoruz. ama bir sıkıntı içerisindeler belli. telsizimi kulağıma zütürdüm. iyice kıstım dinliyorum. bizimkiler amlarına koyuyor belli jöh lan bu borumu amk.

    uzmanım komutanım telsizi alabilirmiyim dedi. hayırdır dedim. dinlemek istiyorum dedi. verdim. adam bana demişti ya pgibiyatriye önce benim gitmem lazım demişti. neden olduğunu anladım.

    çok sessiz bir şekilde telsize şunu dedi. dıbınıza koyacam dıbınıza başladım gülmeye bir yandan ''ne yapıyosun sen azar işiticem senin yüzünden diyorum (o hengamede unutuldu ama sonra soran olmadı) oda bana bir yandan pis bakış atıp bir yandan gülerek parmağını ağzına zütürüp sus işareti yaptı gibtiret bişey olmaz sus dedi. alt rütbem küfürle konuşuyo falan demeyin o esnada asteğmensen iyi geçiceksin onlarla.
    ···
   tümünü göster