1. 826.
    +2
    uzman süper ya. dinliyoruz panpa devam
    ···
  2. 827.
    +2 -1
    süpersin
    ···
  3. 828.
    +85 -1
    uzman telsize bunu dedi bunlar sesi kesti amk. bak dedim sesi kestiler ne konuşuyosun amk gibtirticeksin bizi. dedi ondan diil geldiler de ondan sustular.

    ananı avradını gibiyim. nası geldiler lan??

    hakikaten silah sesleri kesilmişti amk. onu farkettim. pislik bir sessizlik mevcut. nası geldiler. önümü göremiyorum anasını satayım yoklar. aklıma yağmur geldi gene istemsizce ama. napıyo acaba. uyumuştur şimdi diyorum.

    derken baba karşımızda ki tepeden dere yatağına doğru bir kıyamet koptu bir koptu aman yarabbim böyle bir şey yok. 300 e yakın komando bir başladık. hiçbirley görmüyoruz ama belli bir noktaya ateş açıldı.

    dere yatağından bize doğru ve yukarılara doğru tek tuk ateş edilmeye başlandı. silahlarının namlu ağzından çıkan ışıkları görerek ateş ediyoruz.

    sonra telsizler açıldı. komutan görerek nefes aldırmayın aslanlarım. aslanım görerek. dikkat ederek. göksel sinerek ateş sinerek

    başladım sıkmaya bende. öttürüyoruz g3leri

    böyle bir ses yok. kıyamet kopuyo beyler küfür ede ede sıkıyoruz
    ananızı gibiyim sizin taaaak huur çocukları taaaak ızdırabınızı kafanızı gözünüzü zütünüzü gibiyim tak tak tak tak tak tak tak''

    tam o esnada sol dan kafama bir darbe geldi kafam sarsıldı lan kafam yanmaya başladı amk. lan diyorum vuruldum mu elimi zütürüyorum bişey yok. kafam saçım yanıyo ama anlatamam size.
    ···
  4. 829.
    0
    panpa 10 sayfaya geldim kötü oldum bıraktım
    ···
  5. 830.
    +1
    devam devam devam
    ···
  6. 831.
    +1
    vay amk kovanlar o kadar yakıyo mu
    ···
  7. 832.
    +4
    ne sanıyon mk g3 kovanı hızlı sekerce içeri bile girer mk
    ···
  8. 833.
    +37 -3
    karşıdaki huur çocuklarından birinin mermisi bitmiş taş atmış amk. devam panpa
    ···
  9. 834.
    -1
    şuan bu hikayeyi okurken requiem for a dream müzigini dinliyorum fena gaza geldim beyler
    ···
  10. 835.
    +8
    "taşa sıkma seker" geldi aklıma güldüm amk
    ···
  11. 836.
    +2 -1
    panpa bu yazdıklarını ilk önce bir yere yaz sonra buraya yolla dıbına kodumun serkanının işi belli olmaz boşa gitmesin yazın
    ···
  12. 837.
    +2
    enseye kaçma olayı çok oluyormuş kovanın
    ···
  13. 838.
    +74 -1
    abi piskoza girdim vuruldum diye sırt üstü yattım gözlerim kapanıyo sanki. ölüyorum modundayım. allahım diyorum ne çabuk ölüyorum lan dedim aynen böle bunu dedim içimden ne çabuk ölüyorum ne demek amk.

    ulan yüzüme taş geldi bu sefer. elimi attım boş kovan. vaaaay ananısını avranıdını gibiyim arkadaşşş yaaaa yanımda ki uzman ateş ederken sağ taraftan çıkan boş kovan kafama gelmiş. benim girdiğim pgibozu gibiyim yok böyle bişey.

    sonra devam alın huur çocukları tak gibiyim ebenizi tak. yakıyoruz beyler dere yatağını yakıyoruz. el bombaları rpgler falan.

    göremiyorum ama oradalar yani çünkü ateş geliyo oradan da. tam çembere girmişler gibikler.

    ama bir tuhaflık var yan. karşılık biraz güçsüz. biz 35 40 kişi bekliyoruz. ama öyle değil. güneş yavaş yavaş doğana biz yaktık orayı yerle bir ettik.

    yavaş yavaş güneş ılıkları bölgeye vurmaya başladığında silah seslerimiz kesildi.

    görmeye başladık orayı. 50 60 metre uzakta bir kaç ceset görebiliyoruz. yığılmış bir ufak kayanın yanına biri açıkta yerde.
    ···
  14. 839.
    0
    rezörv
    ···
  15. 840.
    0
    reserv
    ···
  16. 841.
    0
    bekliyoz
    ···
  17. 842.
    0
    yaz be gülüm
    ···
  18. 843.
    0
    devam devam
    ···
  19. 844.
    0
    hadi yaz bi şeyler daha kapatçam
    ···
  20. 845.
    +84 -2
    her yer toz duman, yarı çanak gibi bir yerde sıkıştırmışız bunları. karkola 300 400 kişi gelip aynan bunu yapıyorlardı. bizim askerimiz ne hissediyosa onda beterini hissettirdik ya içimizde inanılmaz gurur var.

    gerekli güvenliği aldık 4 tim olarak, aşaya inmeye başladık. tedbirli bir şekilde iniyoruz. ne olur ne olmaz. ölmeyen biri vardır. yada kaçan olmuştur ki. kaçarken cesetin üzerine bubi tuzağı kurarak kaçar bunlar. ölülerine bile saygısı yok amcıkların.

    yavaş yavaş cesetlerin yanına yaklaşıyoruz. yukarıda ki mevziden 2 kişi gördüm yaklaştıkça artmaya başladı. hele bitanesi parçalanmış.

    yani ben bir gövde ve kol gördüm diğer parçaları göremedim ama bir kaç kişiye de ait olabilir.

    havada gırtlağı yakan keskin bir barut kokusu var ve başka garip koku. bu kokuya kan kokusu dermiş jöhler.

    tam tdıbına 12 tane ceset bulduk. ondan biraz daha fazla silah. tahminimizce 2 3 kişi de kaçmayı başarmış.

    gibtir ettik o kaçanları zaten mesajımızı verdik kendilerine. şimdi olmasada 2 3 seneye ölmüşlerdir zaten.

    dizildi cesetler. tutanak tutuldu. bazısının kafasına gelmiş mermi amcık gibi yarılmış. bazı gövedisne almış. vurulanın gözleri kan canağına dönmüş. bir tanesi vardı. kenara kaldırılken sol bacağı dağlanmış deri askerin elinde kaldı midem kalktı yemin ediyorum. muhtemelen roket mermisinin ısısından dolayı olabilir.

    gerekli tutanakları hazırladı komutanlarımız. yaralı yoktu aralarında. zaten öyle bir niyetimizin olmadığınıda anlamışsınıdır.

    allahıma şükürler olsun ki hiç şehit vermedik. yanlızda 4 askerimiz çok hafif şekilde yaralanmıştı. devremi gördüm. şebek gibi sırıtıyo gerizekalı. böle bir gururlu, ben burnuma boynumda ki bereyi çektim cesetlere yakınlaştıkca barut kokusu yakıyor.

    bu çekmemeiş sırıtıyo. nooldu olm ne gülüyosun dedim. erkek oldum dedi. dedim nediyosun lan manyak. komutan dedi ilk çatışmadan sonra harbi erkek olmuşuz dedi. gösterid komutanı binbaşı beyler birde güneş gözlüğü takmış elini kaldırdı bize doğru onu işaret ettiğini anladı çünkü güldü komutan dev gibi adam.

    rak diye hazırda çaktım selamı:)
    ···