1. 18876.
    +7
    Ebru yer verdi, duvar kenarına geçtim oturdum..

    Hoca henüz gelmemişti..

    Konuşmuyor oluşundan ve yüzündeki imalı, ince gülümsemesinde, buseyle beni cam kenarında konuşurken gördüğü belli oluyordu.. elbette görmüştü, ya ne olacağdı?..zaten görsün diye öyle ulu orta konuştum.. ondan gizlim, saklım yok benim.. zaten her şeyi söyleyeceğim..

    O da, biz orada konuşurken yanımıza gelmeyerek ne kadar kaliteli ve anlayışlı bir kız olduğunu zaten göstermişti, orada başka bir kız olsa, ne bileyim böyle çaçaroz, kezban mezban diyorsunuz ya hani, işte onlardan olsa mesela ebrunun yerinde.. cıngar çıkardı yeminlen.. akşdıbına da ayrılıp, facebookta can yücel şiirleri paylaşmaya başlardık..

    Ahh ah..ebru, bambaşkasın..

    Şimdi, hala bir şey demiyor, benden bekliyor anlatmamı.. biraz nefeslendim sırama geçince..o ise yüzünü çevirmiş bana bakıyor..ben de şöyle bir yan gözle baktım kontrol amaçlı.. yine aynı imalı gülümsemesiyle (ki epey tehlikeli bir gülümseme bu..hesap soran bir gülümseme..) ve yüzümü tarayan iri kahverengi gözlerle karşılaştım.. evet tsigalko, artık açıklama yapsan iyi olur…kızı kızdırma, üzme…

    “naber?” dedim salak salak.. gülümsedim,

    “süper?” dedi tek kaşını havalandırıp…”senden naber?”

    “iyi ben de…” iç çektim…”sana anlatmamı beklediğin bir şey var sanırım?” dedim cool görünmeye çalışarak..

    “evet” dedi net bir ses tonuyla.. yüzündeki gülümseme pgibopatlaştı biraz, korktum amk.. gözleri fincan gibi..

    “anlatacağım zaten.. sana anlatmayacağım bir şey yok..(: …ama ayak üstü konuşulacak şey değil.. okul çıkışı bana gidelim.. konuşalım” dedim yine aynı sakin ve rahat tavırlarımla..onu da böyle sakin kalmaya ve biraz da rahatlamaya davet ediyordum bu şekilde..

    Bir şey söylemeden, yüzündeki gülümsemeyi sildi,o, ne zaman görsem “gibi tuttuk” diye düşünmeme sebep olan ifadesiz halini takındı, önüne döndü..

    Trip atılıyor loading %7….
    ···
   tümünü göster