1. 18876.
    +7
    http://fizy.com/#s/1agvwe

    Yanına sokuldum biraz, elimi beline doladım, kulağına eğildim..

    “anlatıcam dedim ya bitanem?”

    “tamam” dedi kafasını bana çevirmeden..

    Boynundan bir öpücük aldım..yeniden fısıldadım, “tamam ama, surat yapmak yok?”

    Tepki vermedi,

    “bebeğim?..ne kendini gerdiğine, ne de beni üzdüğüne değmez..hadi öp yanağımdan da tatsızlık varmış gibi olmasın aramız..”

    Yan gözle baktı bana..gülümsedim..yanağını okşadım..güven aşılamaya çalıştım..gözlerimi, kahverenginin en güzel tonunun içine kilitledim, hapsettim..ben uzanıp öptüm sonra yanağından..ondan da aynısını bekledim..

    Eğildi, o da öptü..ama biraz soğuk bir öpücüktü bu…”bak şimdilik ateşkes ilan ediyorum, ama bana çok sağlam bir açıklama borçlusun” der gibiydi mimikleri..

    Bu beni sevindirdi, gülümsemem büyüdü..yeniden saçlarını yüzünü okşadım…sağ ol bir tanem..bana anlayış gösterdiğin ve zaman tanıdığın için teşekkürler..

    O sırada nilay gelmiş, önümüzdeki sıraya otururken laf attı,

    “ne güzel sevişiyorsunuz ya (: ..canım çekti şu an..x)”

    Güldüm..ebru soğuk bir gülümsemeyle yetindi..

    “nerde bu hoca yeaa 10 dakika geçti, beş dakika daha gelmezse ders düşecek, hişşşşt…bize kaçalım mı?” diye devam etti nilay..

    Necoyla çıktıkları eve henüz gidememiştik, ev taşımaydı, sevgililer günüydü derken, kaç gün oldu anasını satayım..gitmek lazım..tavır yapıyoruz sanmasınlar yani..

    “geliriz tabi şekerim, ama önce bana uğrayacağız, oradan geçeriz ;) demi aşkım?” dedim,

    Ebru, “bakarız..olabilir” dedi..bozuk bozuk..

    Nilay göz attı bana, “ne ayaksınız la?” gibisinden, ben de “bir şey yok yeaa” diyen bir mimikle karşılık verdim..

    Hoca 1-2 dakika sonra geldi..geç kaldığı için özür diledi (evet var böyle hocalar, hem de doçent) ve her zaman ki gibi güler yüzlü bir şekilde dersini anlatmaya başladı,

    Sınıfın geneline hakim olan pozitif hava, bizim sıra için pek geçerli değil gibiydi..ebru ders boyunca konuşmadı, renk vermedi..ben de üzerine gitmedim..nasılsa konuşup halledeceğim..ama azar yemem de kaçınılmaz gibi duruyor..olsun..onun azarı bile iltifat gibi gelir bana..
    ···
   tümünü göster