1. 18901.
    +3
    Lan tsi oku bunu , baslikta senden baska herkesin hikayesi dönmeye basladigindan beri birakmistim yorum yapmayi ama bu gece yok dayanamicam.

    Mal misin oglum? kiz milyon tane sey üstüne sana güvenmis herseyi bastan yaratmis, seni koridorda eski sevgilinle gorunce bile dedigin gibi kezban tavri yapmamis adam gibi aciklamani beklemis ve bunlarin hepsini beyninde yüzlerce soruyla yapmis. neden buse? ne alaka ? bi yil oldu? agliyomuydu o kiz ? vs vs gibi. Sen kalkmis, kiza hala balim petegim hadi evde konusalim, tamam sakin ol bilmemne diyosun.He bide 'ama daha ne kadar alttan alabilirim'demekten bahsediyosun. Sen ebruyu, hani sicilinde senden baska kimse olmayan ebruyu, o kordonda gordugun sevglisi sandigin adamla gorsen,, sonra ebruya 'ne ayak?' diye sorup, 'nabiyon haci iyimisin xD' diye cevap alsan naparsin? gibtirip gidersin, yada kizin koluna yapisirsin demi? yada 'sevgilim onemli bisey degil, evde konusalim, dizine yatayiim sen benim sacimi falan oksa, oyle konusalim' dese dalga mi geciyon lan sen diyip cilgina dönmez misin?tak dönmezsin..

    Öyle bi dünya yok haci. Kainatin en yüce askida gelse öyle sey yok,o sabri beklemeyezsin o kadar deger verdigin insandan. Aksine kendini onun yerine koyarsin once bi,onun cevabi hemen,o anda, onun tam olarak istedigi zamanda ögrenmek istemesine saygi gösterirsin önce. Hele hele aptalca, acemice onun hakli inadina karsilik o arabayi terkedemezsin,cok yazik edersin..

    Ne diyim valla tsi,bu bugüne kadar harbiden sende gördügüm en sacma davranisti.O karanlik dönemlirin falanda dahil buna. Eger bu durumdan bile bi sekilde kendini hakli cikarmissan o kiza karsi, dahada sana söylencek bisey yoktur.. hakkatende hakettigini yasiyosun demektir.
    ···
   tümünü göster