1. 176.
    0
    7. gün

    duvarları ördüm. çok taşaklı oldular. bugün yukarıda multiplayer fotosunu verdiğim ağaç evin aynısından yapmaya koyuldum. caps vereyim: http://imgim.com/6589incif8375710.png (bu şelale sistemi çöp itemleri atmak için, ve hızlıca aşağıya inmek için daha iyi oldu multidekine göre.

    içeriden de bi caps vereyim: http://imgim.com/2013-03-12_143110.png

    multiplayer evimde merdiven kullanmıştım, bunda daha doğal bi hava veren sarmaşık kullanıyorum. arada bir sarmaşıklar sağa sola büyürlerse kırpıyorum tabii ki, sonuçta ağaç evdeyiz, biraz da bakıma ihtiyaç var. ağaç evde cama gerek yok diyenler için, fancy grafiklerde gerek yok aslında ama ben bulunduğum ortamda cam olmasını seviyorum, tamamen kapalı olmak iyi değil (beni takip edenler bilir, oyunda klostrofobim azıyor sürekli * ). giriş kısmı bu şekilde, böylece direktman içeri girilebiliyor trapdoor'lar aracılığıyla. ayrıca karşıdaki chest dışında ormanda kaybolup gitmesine göz yummadığım ender chest'imi ağaç eve koydum, böylece acıktığımda aşağıya inmek zorunda kalmayacağım.

    böylelikle yeni günün ilk saatlerine doğru güzel bir evim daha oldu, evimin hemen arkasında, %100 süs amaçlı ancak oldukça güzel.
    ···
   tümünü göster