1. 176.
    +1
    17. gün

    bugün sazı elime aldım, geçenki evden aldığım tecrübeyle bu sefer evi yarım günde tamamladım, iç dizaynı haricinde tamamen aynı oldu diğer evimle. bu evde 4 yatak vardı ranza şeklinde ( http://24.media.tumblr.co...73i86DKR1qh7brho1_500.png böyle bir görüntüsü var, caps bana ait değil). neden olduğunu biliyorsunuz, ilerde birileri yanıma düşecek olursa burada kalabilirdi.

    adada canım hiç sıkılmıyordu. günün geri kalanını keşfe ayırmak istiyordum. adamın hemen altında bi adet zindan buldum. zombileri öldürüp bazı ganimetler elde ettim. orta büyüklükte bir tarla oluşturdum. domuz-inek beslemeyecektim burada, ama kendime has tavuk kümeslerimden bi tanesini inşa ettim. gece basmak üzere olduğundan tutup tavuk aramadım, ama bu gece bolca gübre elde etmek için iskelet avlamayı planlıyordum.

    iskelet avı güzel geçti. öldürdüğüm bir zombiden patates de düştü. bu patates ile adada oldukça iyi beslenebilecektim. gübre çok güzel bir şey. anında büyük oranda mahsül kazanabiliyorsunuz (gerçi son güncellemeyle birlikte ağır bi darbe indi buna, artık ürünler bi tıkla büyümüyor, bazen 4-5 tane bile gübre harcamak zorunda kalınıyor. yine de hızlı ve güneşe bırakmaktansa ödenecek bir bedel, sonuçta iskelet öldürmek kolay).
    ···
   tümünü göster