1. 126.
    +2
    2 aydır hayatımı sıken sey :( bana ne oldu da boyle oldum. artık hıc bır seyden zevk alamıyorum. her uyumaya calıstıgımda her fılm ızledıgımde her yurudugumde her kostugumda bunu hıssedıyorum. prsıkolojık bır hastalık her seu neyınde bıtıyor arkadaslar. benden sıze tavsıye sakın netten arastırmayın. guzelce doktara gıdın. yalnızlık cekmeyın. bol bol dısarı cıkın. gezın tozun. ama sakın yalnız kalmayın. gercekten cok zor bır sey ama kurtulacagım bılıyorum. cunku bundan 2 ay once hayatımda asprın almamıstım. smdı ıse ne zaman doktara gtsem ılac yazıp gonderıyor. son 1 ayda 3 kez acıle gıttım. acaba krız mı gecırıyorum dıye. yasım 22.

    hastalıgım babamın anıden kalp krızı sonucu vefat etmesıyle basladı . sonradan acaba bende de mı var dıye merak edıyor ınsan. sol tarafım 1 aydır ınanılmaz agrıyor. sol tarafıma yatamıyorum. sol kolum ve sırtımın sol yanı agrıyor. uyusmus gbı hıssedıyorum. kac kez acıle gıttysem hep aynı sey ekg bakıyorlar kana bakıp yolluyorlar. en sonunda agrı kesıcı ve kas gevsıtıcı verdıler. agrı kesıcıyı daha hıc kullamadım. sız de kullanmayın. bunlar sıgara gıbı bagımlılık yapıyor. ama kas gevsetıcı ıse yarıyor.

    bugun artık kalp doktoruna gıdıcem. o zaman tamamen kabullenırım heralde. bılmem bana oyle gelıyor. allah kımsenın basına vermesın ama caresı olmayan bır hastalık da degıl bunu bılın.

    hadı ıyı geceler.
    ···
   tümünü göster