/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +1
    evet insan da bir araformdur doğru. zaten anti-evrimcilerin araform geyiği kendi kafalarından uydurdukları bir mit. vucudumuzda sürekli mutasyonlar oluyor, ayrıca üreme hücrelemiz de bunun dışında değil.

    bu olan mutasyonlar tesadüf fakat seçilimi tesadüf değil. yani anti-evrimcilerin tesadüf geyiği tamamen palavra. evrim doğada olanı tanımlıyor, büyülü birşey değil, tesadüf diye birşey yok. şartlara uymak var.

    diğer türlere olan tehdit olduğumuz meselesi, aynı neandertal gibi. onların yerine dünyaya biz hakim olduk. artık şempanze ve bonoboların yayılacağı alan kalmadı, yani bizim gibi medeniyet kuracak canlılara tehdit oluşturuyoruz. onların da bizim gibi göç edecek alanlara, savanalara ihtiyacı var ki gelişebilsinler. ancak onları bu alanlara artık sokmayız çünkü bizim.

    diğer canlılar içinse, bize uyan yaşar. örnek kedi, köpek, koyun, pek çok tarım ürünü ağaçlar. insanın hoşuna gidenler soyunu devam ettiriyor, insana meydan okuyanlar o kadar şanslı değil, örnek vahşi hayvanlar, kurtlar.

    misal köpek kurdun bir alt türü, bize uyanlar yaşamaya devam etti ama gelecekte kurtların akıbeti ne olacak belirsiz.

    ayrıca bana evrimi göster diyene, yine köpek ve kurdu örnek veririm, bundan 10 bin sene önce fino köpeği yoktu, bugün var, hadi bana bunu açıklayın anti-evrimciler *
    ···
   tümünü göster