/i/Dertleşme

Derdini anlatmayan derman bulamaz..
  1. 1.
    +25 -4
    öncelikle bi' ön bilgilendirme yapayım.

    yaşım:21
    bilgisayar mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim.
    ailemden herkes hayatta ve sağlıklı çok şükür

    bunları söylememin sebebi yaşımı çok küçük ya da hayatında yapacak hiçbir haltı bulunmayan (normal şartlarda bir sürü var bu söylediklerime göre ama ben yok hissediyorum ayrı konu) biri olmadığımı anlayın ve bunları göz önünde bulundurarak anlatacağım şeyi değerlendirin ya da konuyla alakalı yorum yapın diyeydi

    biraz önce odaya geldim, üstümdeki bluzu çıkardım. arkamdaki cam açıktı ve sırtım biraz üşüdü. sadece 10 saniyeliğine kıyafeti katlayana kadar sırtım açık kaldı. o anda aklıma şu geldi. yıllar önce olsaydı tam ben kıyafetimi katlarken annem odaya gelirdi, o 10 saniyenin tam ortasında gelir ve beni o şekilde görüp "metalci bak üşüteceksin öyle dolanma birde cam açık" falan derdi bende "ya anne ya daha yeni soyundum, şimdi katlayıp giyecektim kıyafetimi" derdim ve olay biterdi. ama o anda ben katlarken, yani günümüzde annem yoktu yanımda. bana üşüteceksin diyen biri yoktu. evet yine kendime dikkat edebilirdim. anneme gerek yok kazık kadar adam oldum ama yinede beni öyle kötü bir his ve o anki üşümem 5 üzerinde 3 derecesindeyse o anda bunu düşündüğümde, bu durumu anımsadığımda 5 üzerinden 5 in bile yeterli gelmeyeceği bir soğukluk bütün vücudumu sardı. biri o anda, tam o anda bana dokunsaydı eminim bütün vücudum o soğukluğundan dolayı un ufak bir şekilde odanın her yerine saçılır ve sanki hiç varolmamış bir hale gelebilirdim. bu kadar çok etkiledi bu anımsayışım.

    şimdi söyleyin beyler, ben neden böyleyim, neden bu kadar çok küçüklüğüme, eski günlere aşığım. neden sürekli annemin babamın yanında olduğum, saat 9 da zorla yatağa yatırıldığım günleri deliler gibi özlüyorum?

    neden, neden, neden..?

    edit:

    başlık trende girmiş.
    geri döndüğümde herkese cevap vereceğim beyler.

    edit2:

    ikinci sayfaya geri döndüğümde cevap vereceğim beyler.
    herkese teşekkür ediyorum gerçekten.
    beni yalnız bırakmadınız bu yazdıklarımla. her birinizin cevapları (evet @2'de dahil) beni biraz olsun mutluluğumsu bir hisse yöneltti beyler. tekrar teşekkürler.

    edit3:

    herkese yanıt verdim.
    beni yalnız bırakan bırakmayan herkese teşekkür ediyorum beyler.
    ···
   tümünü göster