/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 951.
    +3
    bir şey demeden kaş göz yaparak gülümsedi kendi kendine..

    "iyi işte.. sevildiğini bil, fazla da kurcalama özel hayatımı, tamam mı şekerim ;)"

    tehditkar şekilde başını salladı,

    "hı hı..sen o edayı bir üz de hele, kurcalıycam ben seni o zaman, görürsün.."

    "napiyim la senin edanı.. takıldık işte bir gece, eğlendi güldü, yeni biri tanıdı..o kadar.. daha da benden bir adım gelmez.."

    ağzına tıktığı simidi aceleyle yuttu, susamlarını fışkırta fışkırta konuşmaya çalıştı,

    "hooaa son o kodor... sen o kadar ümit ver kıza.. ondan sonra da "benden hamle bık bık bık" az bile yapıyor size çektiren kızlar az.."

    "ne ümidi be, iki konuştuk diye? oldu olcak nikay kıyaydık nilay? kızla konuştum artık bi kere... kirlettim kızı.. artık namusumdur heval.."

    "öff tamam.. gerizekalı.. istemiyor musun sen şimdi kızı? uyuşmadı mı yani kafanız?"

    "cık.. kafalar uyuştu da.."

    "beğenmedin mi? yuh.. kabahat bende ki senle tanıştırıyorum zaten..o kızı beğenmedin sen ha? tipsiz, tipine bak bi önce, zaten ben o kız sana nasıl baktı anlamadım ya.."

    "iltifat olarak alıyorum bunları (:"

    "gerizekalı... iyi.. bundan sonra yalvarsan bile yardım etmem zaten.. kızı da soğuturum bir şekilde artık.. napiyim.. salak şey ya.."

    "ne lan ne? çirkin demedim ki? sadece, elektrik alamadım işte :p ayrıca benim bu güne kadar çıktığım kızların hepsi ondan daha güzel, onu da belirteyim, hani ben çirkinim ama, bir şekilde tavlıyorum yani, kapiş?"

    "hıa ha ha! evet hepsi dünya güzeliydi zaten, hele o kırmızı saçlı olan, yelloz gibi bir şeydi... ıyy.. gece görsem korkarım.."

    "tabi hocam tabi"

    "mal.. bulmuş mis gibi kızı da..şımarıyor.."

    " :p "

    yurda kadar gene kendi çapında şımarıp trip atmaya çalıştı, ama kapıdan ayrılırken sarılıp öpüşünce gene dayanamadı, döndü bir daha sarıldı, teşekkür etti, ben de teşekkür ettim.. güzel geceydi.. binasına girene kadar arkasından baktım, el salladım..

    akşam tolgayla bizim pub a gittik, hamal içeceği, at sidiği bira yerine, iki tane tekila attık muhabbetin başında, o bizi pamuk gibi yaptı, epey bir zütürdü sağ olsun (:

    tolganın anlattıkları ise beni şok eden cinsten oldu..

    lan begüm begüm diyoruz, ama meğer bu, kızın yanındaki kızlardan birini zütürmek üzereymiş.. vaaay dıbına kodumun baretlisi vaaay..

    "cansu ha? şu aysun kayacı dudaklı olan??"

    "lan.. sıçtırma şimdi aysununa be..hah işte.. kız zaten hazır gibi abi.. begümle biz konuşmuştuk, geçen gün masamıza ilk geldiklerinden beri bir şeyler varmış kızdan yana.. benim de hoşuma gitti zaten.. olucak gibi ama bakalım ;)"

    "vay dıbına koyyim ya..ben de sanıyorum ki, begümle sen... "

    "yok be aga.. arkadaşız onla, yardım ediyor işte :p ..neyse, cansu yengen olabilir her an haberin olsun :p öyle aysun maysun karıştırma"

    "cuk cuk cuk.. helal olsu hocu.. yani..ne diyim... hayırlı olsun... lan.. bütün sene odandan çıkmadın çıkmadın..iki dakka gün yüzü gördün hemen talibin çıktı.. süpersin la..ne diyim.."

    "tabiii olm x) ben o yüzden çıkmıyorum zaten odadan.. boşu boşuna ne dolanıcam, derslerimi geçiyorum, arada boşluk olunca da hemen hatunları sıkıştırıveriyorum boşluğa.. nasılsa anında tav hepsi afasdgdadag"

    "deme yauu... aga sen böyle değildin yea, naptın la içerde, kişisel gelişim, kadınlama tavlama klavuzu filan diye kitaplar mı okudun? ahaha"

    "kes lan x) ... "

    vay anasına ya..adam resmen taş gibi hatunu zütürmek üzere... hem de onlar benim stoklarımdı dıbına kodumun?? ben şey edecektim onlara... gibik ya..nerden gösterdik zulayı.. hemen de ayarlamış.. gerçi yakışıklı çocuktur tolga, benden yakışıklıdır mesela, ama üzerinde saçma bir çekingenlik..ne bileyim.. tutukluk vardı..onu da ne ara atmış bilmiyorum, vahiy mi geldi içerde ne oldu anlamadım (:

    ama sonradan da anlayacağım üzere, tolganın bu önceki halleri, çekingelikten değil, tamamen "üşengeçlik" ten ibaretmiş... adam, nasıl diyeyim, sorumluluk almak istemiyor beyler.. hani, kadın tavrası, tribi çekmeye gelemiyor.. sonra, çok artist.. acayip.. öyle böyle değil..

    istiyor ki, kız ayağıma gelsin, ayağıma geldikten sonra da hep kontrolümde olsun, hiç ekstra bir uğraş çıkarmasın, bu ne derse onu yapsın..

    adam uğraşamıyor yani..bir de, şöyle düşünüyor, diyor ki,

    "ulan bu kız, her kimse.. misal, aramızda bir şey olur gibi oluyor.. sonra hatunda bir kendini kasmalar, ağırdan almalar filan.. hiç uğraşamam aga.. sonra hem, sen o afra tafraları yapmaya kalkıyorsun bana, sen kimsin ki lan gibik? kimsin? benim ne kültürümle, ne yaşam tarzımla, ne ailemle, ne statümle, ne de sevgimle boy ölçüşemeyecek, güzel olmaktan başka bir numarası olmayan, içi boş, görgüsüz, kültürsüz, köylü köylü tipler %90 ı..şimdi ben, bu kıza mı gideceğim yani.. gideceğim, bir de üzerine bundan başta ret filan yiyecem haaa, öyle hemen de olmayacak yani gittim diye.. sonra peşinden filan koşucaz daaa, anca.. giberim onun edebiyatını aga.. paramla döverim, hayat felsefemle, genel kültürümle giberim afedersin.."

    evet.. gördüğünüz gibi, filden büyük fil avcısı var beyler..

    ben fil isem, tolga kesinlikle avcıdır.. adam benden beter lan? pekekent..ben de niye bu çocuğu bu kadar seviyorum, niye böyle iyi anlaşıyoruz diyordum..

    meğersem azılı maçoymuş da haberimiz yok..

    adam pisliğin teki çıktı rıza baba.. (:
    son bir part daha atalım, sahur vakti geliyore..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster