1. 226.
    +8
    Nofap yapmaya başlayıp relaps olduktan sonra tekrar başlayıp bu döngüyü devam ettiriyorsan sana bunun nedenini açıklayayım. Konu disiplin ekgibliği.
    Şimdi nofap sadece ferreyu ve otuzbiri bırakmak değil. Mesele her gün kendini geliştirmek ve buna odaklanmak. Hayatında sevdiğin bir çok şeyi yapmayı bir anda bırakacaksın ve bir makine gibi kendine odaklanacaksın, işte zurnanın zırt dediği yer de burası. Eğer asosyal, özgüveni zayıf, sürekli bilgisayar oynayan biriysen ve yıllarını bu şekilde geçirmişsen her şeyi bir anda bırakıp nofap yapmaya BAŞLAYAMAZSIN. Beynin hiç zora gelmemiş anında afallar.Sen yürümeyi öğrenmeden koşmaya çalışıyorsun tabi relaps olursun.

    Küçük adımlarla başla.ilk önce odanı temizle odan kendine duyduğun saygının işaretidir, ardından spor salonuna yazıl ki ağırlık kaldırmak testesteronu arttırır. Erken kalkmaya başla. Zamanla bunlar rayına oturduğunda ferreyu ve otuzbiri azalt hemen kesme diyorum önce azalt.Özgüven başarıya ulaştıkça mutluluk ise günlük hedeflerini gerçekleştirdiğinde artar.Önce başarılı ol ardından kendine verdiğin sözleri yerine getir zamanla ferreyu tamamen bırak.
    ···
   tümünü göster