/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 326.
    +6
    telefonu aldım, nasıl olduğumu sordu, moral vermek için birkaç espri yapıp güldürmeye çalıştı, beni çok özlediğini sevdiğini vs. söyledi, dinlen falan dedikten sonra telefonu kapattık ve ben tekrar uyuyup gece saati uyanmışım.

    canım sıkıldı ve annemden telefonumu istedim. telefonu açtığımda hasretin ameliyat süresinde yaptıkları için çok pişman olduğunu, özür mesajlarını, her daim yanımda olduğunu, beni çok sevdiği vs. mesajlarını okudum.

    ama içimde her şey kırıldıktan sonra hiçbir anlamı yoktu benim için. bu sefer hasrete tahmin edemeyeceği kadar çok kırgındım.

    taburcu oldum vs. derken hasret her gün hesabıma para gönderip, yemek, tatlı vs. canın ne istiyorsa al diyordu. hediye, çiçek alıp eve kargolamış vs.

    1 hafta böyle geçtikten sonra sanırım artık iyi olduğumu zannetmiş olacak ki tekrardan bi kavga çıkardı. zaten 1 hafta nasıl sabretti ben de şaşırmıştım.

    halbuki hiç iyi değildim, 4 saat süren bir ameliyattan çıkmıştım ve boynum halen ciddi derecede ağrıyordu.

    hasretin bana yaptığı şey gerçekten bile bile zarar vermekti. bir gün iyi davranıp bir hafta eziyet ediyordu. bir hafta iyi davranıp bir ay burnumdan getiriyordu.

    umutlandırıp, hayal kırıklığına uğratmak; gerçekten bu karşındaki insanın duygularıyla oynamaktır.

    kavgadan sonra sinirlerim o kadar bozuldu ki, kendimi o kadar kötü hissediyordum ki ve zaten ameliyat sonrası alkol vs. de tüketemeyeceğimden evde yerimde duramadım.

    boynumda bir bezle ve dikişlerle sahile doğru çıktım ve bir güneş şapkası alıp saatlerce ameliyatlı ameliyatlı yürüyüp müzik dinledim.

    ayrılamıyordum, ama bu defa ayrılamamamın nedeni ben değil, o'ydu. yürürken saatlerce "bensiz ne yapar?" "ben olmasam hayatında kime tutunur?" diye düşünüp durup ağladım. halbuki çok ayrılmak istiyordum ama hasrete olan inanılmaz zaafımdan dolayı "bensiz, onu düşünecek kimsenin olmayacağını" düşünerek ayrılamıyordum ve bu şekilde de ne yapacağımı bilmiyordum, çaresiz değildim ama kendimi çok çaresiz hissediyordum...

    yaklaşık 3 saat güneşin altında yürüdüm ve sonrasında otobüsle eve döndüm...
    ···
    1. 1.
      +4
      son paragrafı okurken çok saydirdim sana valla keşke sana sopa atıp gözlerini açacak bir arkadaşın olsaymis çevrende.
      ···
   tümünü göster