/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 351.
    +6
    evlilik planları yapıyorum ama hasret, yıllardır 25 yaşından önce evlenmek istemediğini söylüyordu. eğer ki aynı şehirde olursak ben de erken evlenmek istemezdim zaten.

    ama hem aile baskısı vardı hem farklı şehirlerdeydik ve bu ilişkinin devam etmesi için en azından aynı şehirde olmak adına erkenden evlenmek zorundaydık.

    bir yandan hasret gibi birisiyle bir ömür geçer mi diye düşünmüyor değildim. ama aynı şehirde olmamız durumunda birçok şeyi aşacağımıza inanıyordum.

    25 yaşta evlilik konusunu ilk çıkmaya başladığımız zamanlar söyleyip duruyordu. ben de amaaan zamanla fikri değişecek nasıl olsa diye çok takmıyordum.

    25 yaşından önce evlenmemek tabi ki mantıklıydı ama sebebi olan birisi için mantıklıydı. bizim bu şekilde ilişkiyi hem ailesinden saklayarak, hem de bu kadar yılın üstüne yine yıllarca uzak mesafede yürütmemiz mümkün değildi.

    ve ayrıca şöyle bir durum var ki hasretin 25 yaşından önce benimle evlenmesi, ona hiçbir şey kaybettirmeyeceği gibi tam tersine çok daha rahat ve güzel bir hayat yaşayacaktı.

    çünkü benim atanmam için yüksek bir puana ihtiyacım yoktu.

    ve kendisi de mezun olduktan sonra müzik öğretmenliği bölümünü tekrar deneyip okumak istiyordu ve ben bunun için bile onu destekliyordum.

    evlendiğimiz zaman hem aynı şehirde olup, onu okutabilecektim, hem de aile baskısı, uzak mesafe gibi dertlerimiz bitmiş çok güzel bir hayata başlayacaktık.

    kendisi hem çalışıp, hem de müzik öğretmenliği okuyamazdı.

    o yüzden hasretin, eğer benimle bir gelecek düşünüyorsa 25 yaşına kadar beklemesi her açıdan aşırı mantıksızdı...
    ···
   tümünü göster