1. 151.
    +2
    ilk önce bir sakin ol lan!

    Sonralıkla dinle beni

    1- Spora başlıyorsun. Haftada en az 3 gün bir spor salonuna cardio ya gidiyorsun ve asla aksatmıyorsun
    2- En taktan marka ve en düşük kalorili corn fleaks den alıyorsun. Yanına 0 yağlı süt, öyle yarım filan değil 0 yağlısından. Haftada 4 gün sabahları şekersiz corn fleaks hazırlayıp yiyorsun. taku çıkarmadan lan! Ufak bir kase. Geri kalan 3 gün 1 dilim siyah ekmek, çok az yağsız peynir, sınırsız salatalık, domates.
    3- Ara öğüne başlıyorsun. Önemli olan acıkmadan yemek yiğen. Kahvaltıdan 2-3 saat sonra yarım paket eti formu mideye indiriyorsun
    4- Öğlen 1 tatlı kaşığı zeytin yağlı hayvani sade salataları göçürtüyorsun! Burayı iyi dinle: salata ne kadar olursa olsun ama yağ asla 1 tatlı kaşığını geçmesin. giberim!
    5- öğle yemeğinden 2-3 saat sonra eti formun geri kalanını ye.
    6- Akşam yemeği. En önemlisi! Bak arkadaşım ne dedim ben. Acıkmadan yemek yemeye başla ve yemekten önce istemesen bile kesinlikle su iç. Her akşam yağsız bir avuç pilav veya makarna ye kesinlikle. Yanına da ya zeytin yağlı ya 1 parça yağsız haşlanmış tavuk göğsü ya 1 adet yağsız buhulanmış balık veya çok az miktarda haşlanmış et ye. Hepsinin yanında full tajıllı 1 dilim ekmek ve yağsız 2 çorba kaşığı yoğurt!
    7- Gece yatmadan takunu çıkarmadan meyve ye ama 1-2 tane. takunu çıkartma.

    Önemli noktalar:

    Çay kahve içeceksen kesinlikle şeker değil tatlandırıcı kullanacaksın. Spor yaptığın için tuz kullanabilirsin ama az! En önemli koşul aç kalmamak. Yemeklerden önce ve sonra oda ısısında su iç. Baktın diyet elden gidiyor, o amcık ağzın yemek almak istiyor, günde 1 avucu geçmeyecek miktarda taze fındık, fıstık, badem yiyerek kendini engelle. Yemekten hemen sonra sigaranı yak. 2-3 hafta zor gelir ama sonra zaten alışıyorsun. Hiçbir şekilde fast food yok. 1 kere bile bozsan yannanı yersin am kafalı. Sadece ayda 1 kere istediğin bir şeyden normalde yediğinin çeyreği kadar yiyerek (16 cm) kendini ödüllendirebilirsin.

    Dikkat edilecek hususların amı:

    1- 2200 kalori senin yaşındaki bir am kafalının bazal olarak gün içinde yaktığı enerjidir. Yani bütün gün malak gibi yatsan bile 2200 kalori yakar vücudun. Amacın aç, besinsiz, vitaminsiz, proteinsiz, amsız kalmadan günde sadece 1200 kalori almak. Yani her gün vücudundaki depo yağdan 1000 kalori atacaksın! Yaklaşık değerlerle 7000kal. 1 kg ya eşit. Yani Haftada 1 kilodan fazla veriyorsan sağlıksızlık vardır. Rejim yapıcam diye ölüp geberme başımıza.

    Bak am kafalı. Bu iş sabır işi. Ben bunları uyguladım öküz gibi verdim kilomu. Slim bir adam oldum. Öyle başlar başlamaz hemen veremzsin. Vucud sapıtır en başta. SAbırlı olursan sorun olmaz. Kalori cetvelleri yatak arkadaşın olsun.
    Hadi selametle
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster