1. 1.
    +1
    Van'da üniversitenin bahar dönemi 14 şubat 2011 tarihinde başlıyordu. Ben 17 Şubat'taki Beşiktaş-D.kiev ve 20 Şubat'taki Beşiktaş-Fenerbahçe maçlarını izlemeye mabedimize gidecektim. Bunun için Hande'ye ben 12 Şubat'ta Van'a geliyorum, sende erken gelirsen biraz takılabiliriz, ben Burak diye bir arkadaşımla bu 2 maç için plan yaptım. 14 şubat günü akşam saat 8:45te gidiyoruz Van'dan. Bir kaç günde takılacağız istanbul'da. Gezeceğiz istersen sende gel istanbul'a dedim. Kız Galatasaraylıydı beyler gelmedi o yüzden maça falan. Neyse bu tamam diye mesaj attı. 14 şubat sözde erken gelecekti.

    14 şubat günü ben erken uyandım, Hande gelecek akşama kadar birlikte takılacağız havalarındayım. Kız otogara saat 7'de indi amk. Neyse takılamayız ben en azından daha önceden söyledim gideceğimi dedim. Bunun valizi aldım otogardan kyk yurduna kadar getirdim,

    -"5 dakika bekle, hazırlanıp geliyorum" dedi.
    +"Hiç gelme bence benim yarım saat sonra otobüsüm var, gideceğim" dedim.
    -"Nereye gideceksin?" (ulan haberi yoktu gideceğimden)

    Üzerimde Beşiktaş forması vardı ama malum şubat ayı olduğu için mont vardı üzerimde o yüzden görünmüyordu forma. Hiç sesimi çıkarmadım o andan sonra. Sadece montumun önünü açtım, formayı gösterdim sadece.
    -"maça mı gidiyorsun yine?" dedi. (ulan gerçekten haberi yok kızın)
    +"... "
    -"Oraya gidersen bir daha beni bulamazsın."
    +"Güle güle"

    Bir daha kız yüzüme bile bakmadı beyler.
    ···
   tümünü göster