1. 1.
    0
    1 sene boyunca çeşitli işlerde asgari ücretle çalıştım. ilk girdiğim iş yerinde komi olarak çalışacaktım. çalıştığım yerdede kişiliğimin bana sağladığı lanet peşimi bırakmamıştı. sipariş dahi alamıyordum. insanlar sanki bana bakıyor benimle dalga geçiyorlardı. beni mutlu eden tek şey onunla birlikte olmaktı.

    iş yerinde de gruplaşmalar vardı. benden önce işe başlayıp servantta duranlar, onlardan sonra işe girdiğim halde komi olmamı kıskanmış olsa gerek. sürekli bana çatıyorlardı. ben alışkın olduğum için hakkımı sonuna kadar arama çabasındaydım. çalıştığım yerin sistemi şu şekildeydi. komiler sipariş alır hadisyon yazar siparişi getirir garsona verir garson masaya zütürür müşteriye verir. daha sonra komiler boş tabakları toplar servanta zütürür. servantçılar tepsiyle beraber bulaşıkhaneye zütürür. boşları aldım servanta doğru zütürürken bi garson sert bi şekilde çıksana lan önümden diyerek beni ittirmişti.

    bütün tabaklar falan yere düştü ve kırıldı tabi. ayağa kalkıp ne itiyorsun demeye kalmadan şef gelip "napıyosun oğlum sen çıkar üstünü başını defol" demesiyle karşılaştım. durumu anlattığımdada tabi değişen birşey olmadı.

    hayatın bana sürekli şanssız ve kötü şeyler getirmesine alışmıştım çünkü. fakat her çalıştığım yerde iyi insanlarlada tanıştım. çok iyi dostluklarım oldu. bu yüzden mutluyum.

    devamı geliyor..
    ···
   tümünü göster