1. 26.
    0
    şimdi size hayatımın en büyük lanetini anlatacağım.

    lise2de başlayan bu hastalık benim gibi birinde olmaması gerekn hastalıklardan biri olsa gerek. ben normal insanlara oranda 4-5 kat daha fazla terliyorum. buz gibi bir havada bile koltuk altlarım sürekli terlidir. fakat ne bir koku nede bir iz vardır. yalnızca su. bunun %50 genetik %50 pgibolojik olduğunu öğrendim. hiç bir zaman renkli giyemem, hiç bir zaman kollarımı kaldıramam. fakat dediğim gibi ne koku nede iz vardır. ve bunun tuzlu yemek yememle fazla kola içmemle veya uzun saçlı olmamla hiçbi ilgisi yok...

    size durumun ciddiyetini şöyle anlatacağım. yazın ortalama istanbul sıcağında esmeyen bir ortamda 5 dakikada yüzümde terlemeler başlar koltuk altım dışarı çıktığım andan itibaren ıslanır. 10 dakikada boncuk boncuk yüzümde ter oluur sürekli silmem gerekir. 15 dakikada saç uçlarım ıslanır. 1 saatte saçlarım tamamen sırılsıklam olur. bu bana vahşedilmiş en büyük lanettir. sıcak olmayan ortamlarda bile hava az ise aşırı derece terlerim ki kafanızı suyun altına tutup kurulamadan aynaya bakın. işte benim terleyişim o şekilde olacaktır.

    benzinciden ayrıldıktan sonra, bir markette reyonculuk işi buldum. 4 günde bilgisayar sistemini öğrendim. 1 hafta olduğunda ise kendi reyonlarım olmuştu. 1 ay klimalı güzel bi şubede çalıştıktan sonra beni başka bir şubeye verdiler.

    gittiğim 2. şubede ne klima vardı nede başka birşey. ince uğraşlı işler olunca örneğin kutuları açıp dizmek gibi, 2 kat fazla daralıp terliyorum. sabah 9 dan akşam 9a kadar saçlarım sırıldıklam yüzüm sürekli terliyordu. sanki sürekli başımdan aşağı biri su döküyor... asla kurumadım. akşam eve geldiğimde elmacık kemiklerimin üstü yüzümdeki teri silmekten kızarmıştı. minibüslerde bile kolumu kaldırmama engel olan bu ter bana verilmiş en büyük lanetti.

    3 gün çalıştıktan sonra, çalışanlar hatta müşteriler bile iyimisin böyle çalışılmaz demeye başladı. sürekli terleyerek çalıştığınızı düşünün. ve bu öyle bir terki sürekli sırılsıklam bi haldesiniz. ve asla kurumuyorsunuz. sürekli o şekilde çalışmak zorundasınız. bir insana bundan daha kötü ne yapılabilir...
    ···
   tümünü göster