1. 876.
    +88 -2
    helikoptere binmek olağanüstü güzel bişey beyler. hele skorskye süper bişey. patatatatatatatatatatatatatatata gidiyoruz, görev yaptığımız bölgeyi ilk kez tepeden görüyorum. böyle bir şey yok. nası dağlar var anlatamam. ve o kadar güzel bir yerki. şu terör olayları olmasa yemin ediyoruz yerli yabancı turist akar oraya.

    hani bazıları verelik gitsin diyor ya. ulan bir görsün bak bakalım bir daha diyor mu. bu kadar doğal ve harika bir yer görmedim.

    devam ediyoruz yolumuza pilotlara baktım zıpkın gibi. kulaklık telsizini. pilot yüzbaşı yanında ki üsteğmen. bana döndü üsteğmen, el kol yapıyo, patatatatatatatatata sesinden bir tak duyulmuyo ki, kendi sesini duyamıyosun. ne var amk ne anlamıyorum ki diyorum tabi duyamadığın için *

    uzmanım hemen kaptı kulaklığı verdi meğer kulaklığı tak diyomuş, taktım emredim komutanım dedim.

    durumunuz nasıl falan diye sordu, ben üsteğmenle konuşuyorum zannediyorum yüzbaşı konuşuyomuş amk. dedim iyiyiz komutanım bir sıkıntımız yok sağolun ama yorulduk valla 12 saattir hareket halindeyiz dedim.

    ben 2 gündür uyumadım devamlı uçuyorum olm bişey olmaz dedi. vay amk bizde bi tak yapmamışız sanki. adamda ki hava uçmuş.

    sanki sırtında taşıyo helikopteri. tamam eyw zor ama bu hava niye. işte biz böyle yapıyoruz, yorulmayacaksın. ne kadar dır burdasın, daha bişey görmemişsizn bilmemne.

    anladık lan tamam artissin de havan kime yeni çıkmışım çatışmadan. zor tuttum amk kendimi, zahmet oldu komutanım buralara kadar gelip bizi aldınız diyecektim de, atar helikopterden diye tıstım amk. zaten kapılar açık bi yan yatırsa boşluğumuza denk gelip yerdeyiz.
    ···
  2. 877.
    +1
    anlat sen biz takipteyiz ya
    ···
  3. 878.
    +1
    huur çocukları 2dk rahat durun
    ···
  4. 879.
    +1
    reserved
    ···
  5. 880.
    0
    reserved
    ···
  6. 881.
    0
    reserved
    ···
  7. 882.
    0
    devam müdür
    ···
  8. 883.
    0
    reserved vol3515
    ···
  9. 884.
    -1
    sayfa değiştir
    ···
  10. 885.
    +1 -1
    sayfa değişikliği iyi oldu
    ···
  11. 886.
    +73 -2
    neyse geldik beyler tugaya attılar helikopterden yere. önce askerim atlattım en son ben atlıcam, bir attım ayağımı boşluka tak diye havalandı muallak yapışıyodum yere az daha.

    hemen toplandık gene alana, tüm timler 4 tane yaralanan çocuk revirde ama ayakta tedavi yani sorun yok. tugay komutanı geldi. gazanız mübarek olsun 'saoollsizlerle gurur duyurosun aslanlarımsaoooll'' bizde bir gurur tabi sırıtıyoruz pis piste daha bu gördüklerimiz bişey diilmiş amk. 300 karşı 15 16 kişi keklik avıymış resmen.

    tugay komutanı tabii memnun. çünkü bu muallakler hakkariden şırnağa sızıp gitse ilk bunu giberler oda bizi giber. yani zincir oluruz.

    sonra dağıldık, geçtik odaya dün olanları sordum bende ne oldu falan durum ne.

    amk bir kaç kişi indirdik diye seviniyoruz. dün gece 7 askerimiz 2 polisimiz (lojmanda nöbette olan) şehit düşmüş. 9 sivil vatandaşımız şehit düşmüş. moralimiz bozuldu tabii.

    sivil araçlarla gelip tarayıp tarayıp gitmişler. sadece askerlik şubesine baya bir saldırmışlar, zaten cesetlerin birinde bunlar bayrağı varya o bulunmuş amacları askerlik şubesini zabt edecek bayrak direğini çekecek bayrağı gidecek. amaca bak amk.

    tabii öle bişey olsa pgibolojik olarak moraller sıfıra düşer. ama yapamamış tabi.
    ···
  12. 887.
    +1
    indirseydin telsizi lafaya
    ···
  13. 888.
    +1
    rezerved
    ···
  14. 889.
    +2
    reserved gelince baştan okuycam
    ···
  15. 890.
    +71
    neyse devremde geldi, göksel üsteğmende geldi, uzmanlarımız falan, askeri istirahate soktuk, çay söyledik, çaylarımız geldi, muhabbet ediyoruz.

    sonra askeri daldı odaya bana döndü komutanım dün gece telefon geldi size, babanız aradı.

    dedim bir arayayım merak etmişler heralde. meğer merak etmeyi bırak meraktan ölmüşler.

    açtım teli, annem çıktı başladı gene ağlamaya oğlum nasısın iyimisin, dün gece çok korkuttun bizi, lan dedim nerden biliyolar.

    meğer amk haberlerde son dakika haberi verilmiş, hakkari ve şırnakta kalkışma 7 asker 2 polisimiz şehit geniş çaplı operasyon başlatıldı falan. yıkılıyo medya.

    dedim anne ben tugaydaydım haberleşmeyi sağlıyodum ondan gelemedim tele. dedi yalan söyleme aradık operasyonda dediler. bende devamlı kıvırıyorum tabii.

    neyse kapattım teli, döndüm askere kim dedi lan operasyonda olduğumu? şu şu komutanım dedi. çağır buraya dedim. geldi çocuk, tabi gelene kadar geçen süreçte düşündüm lan ne dicek çocuk doğrusunu söylemiş, geldi bu hafif bir tırsma var tabii, oğlum dedim ben operasyondaysam beni biri ararsa komutanların yanında o operasyonda değil de tamammı aslanım merak ettirmeyelim anayı babayı emredersiniz komutanım dedi. çıkın çocuklar siz bir telefon görüşmesi yapacam dedim aradım yağmuru.
    ···
  16. 891.
    +1
    devam reyiz
    ···
  17. 892.
    +1
    devam devam devam
    ···
  18. 893.
    +1
    devam abim
    ···
  19. 894.
    +70 -1
    çaldı telefon düşmedi meşgul, arıyorum meşgul, gibicem diyorum kim konuşuyo bi daha aradım gene meşgul. neyse bi daha aradık annesi çıktı. assktir. dedim meraba aysun teyze kendimi tanıttım. yağmur dedim orada mı görüşebilirmiyi. yavrum işte o dedi. aradığını söylebilirim istersen dedi. söyleyin teyzcim sağolun dedim. arasın seni isterse dedi dedim yok ben arıcam lan nereyi arıcak amk antep i falan arıcam bulamıcak işkillenicek kız.

    neyse döndüm ben odaya istirahate çekildik bu arada devamlı haberleri izliyoruz. devamlı karakollar basılıyo bilmemne özellikle hakkari bölgesinde. bizimkisi oraya nazaran bir nebze daha rahat. orası tam karışmış durumda.
    ···
  20. 895.
    +23 -1
    iyi ki liseliler yok bu başklıkta dedik hemen 1 2 huur evladı damlamış analarını gibtiklerim başka yere gidin lan
    ···