1. 901.
    +89
    4 5 gün geçti beyler. emir geldi üsteğmen göksel, dedi intikale çıkıyoruz. nereye komutanım, şu şu rakımlı tepeye ardından şuraya şuraya eyi dedik. akşam 11 de hazır olun dediler. uzmanıma söyledim timi hazırlmasını, devremle odamızda muhabbet ediyoruz.

    bir sıkıntılı bu ama. dedim neyin var birader. böle böle anlattı. 2 gündür arıyomuş kız arkadaşını açmıyomuş. dedim kimse yok mu evde. var dedi anası babası abisi, dedim belki bi yere gitmişlerdir. sıkma canını falan. ulan normalde olsa, bu kadar takmazsın yani. orada en ufak olay seni gerdikçe geriyo büyüttükçe büyütüyosun. dedim olm akşama intikal var yapma böyle topla kendini bi yandan da sigara içiyoruz ama böyle bi içme yok birini söndürüp diğerini yakıyoruz napıcan olm içilmiyo intikalde.
    ···
  2. 902.
    +4 -1
    devam as teğmenim
    ···
  3. 903.
    +107 -2
    neyse geçtik iştima sahasına. kamyonlar gelicek diye bekliyoruz. saat 11 oldu gelen giden yok. lan bi baktım sesler geliyo patatatata helikopter sesleri, bizi almaya helikopter geldi. vay mk hani gece uçamıyodu bunlar diyorum içimden. meğer bir pilot var hakan adam tam bir ruh hastası. devamlı tayinini durduyo 5 senedir burda. adam ün yapmış örgüt arasındada.

    herifin en önemli özelliği gece uçması. sırf bunun için özel olara gece görüş getirildi adam. e buna geçe görüş verirsen o helikopteri mağaraya sokup çıkartır. ama çok babayiğit bi adam yani.

    atladık helikoptere. uçuyoruz. gece bi tak gözükmüyo tabii.
    ···
  4. 904.
    0
    devam reyiz
    ···
  5. 905.
    +79
    toplamda 60 70 kişilik 4 timden oluşan intikal takımıyız. o gece gök yüzünde ay var eşşek kadar. bu biraz içimizi rahatlattı tabi.

    bi tepeye indik bu sefer önce ben atladım, o adam bunu yaptıysa bu hakan züt üstü yapıştırır rezil olmayalım diye.

    atladık helikopterden hemen en yakın mevziye attık kendimizi.

    neyse diğer grubuda getirdi bu. üsteğmen geldi. işte rotamız bu, en önde devremin timi en arkada ben. gene başladı yürüyüş. en uyuz olduğumda bu yürüyüşler.

    bu sefer hafif bir hava var. soğuk ama tatlı bir soğuk. tabi dağın bir tepesine bıraktılar bizi. uzmanım geldi asteğmenim hoşgeldiniz cudiye dedi bi döndüm baktım buna hoşbulduk dedik ama boğazım düğümlendi amk.
    ···
  6. 906.
    +4
    senide yorduk hocam. zorlama yorulduysan yarın anlatırsın
    ···
  7. 907.
    +34
    23 30 kadar anlatıcam beyler sonra soru cevap yaparız gene sabaha kadar.
    ···
  8. 908.
    0
    reis su yarım saatte 3-4 part gir bari öyle geçelim soru cevaba
    ···
  9. 909.
    0
    ooo helikopterle taşıma işleride başladı geceleri demek asıl olaylar şimdi başlıyor panpalar
    ···
  10. 910.
    0
    vay amk. devam reyiz
    ···
  11. 911.
    +14 -1
    reyiz 2,5 aylık kızım var..ilk defa bir akşam kızımı erkenden sevmeyi bırakıp annesine devrettim bilgisayar başına gömüldüm.. hikayen fena sardı devam reyiz..
    ···
  12. 912.
    +23 -2
    panpa sinirden içerde bedelli askerlik yapan babamı dövdüm
    şaka maka 38 yaşındaki adama panpa diyorum lan.sen muallaklerle çatışırken ben ana rahmine yeni düşmüştüm abicim.
    sana saygım sonsuz...
    ···
  13. 913.
    +1
    anlat başkan
    ···
  14. 914.
    +1
    devam abi az bi süre kaldı 2-3 part atsan uzun süper olur
    ···
  15. 915.
    +1
    devam panpa
    ···
  16. 916.
    +1
    rezerve
    ···
  17. 917.
    +1
    @492de reserve devam edicerm
    ···
  18. 918.
    +2
    Yine yetiştim reyiz . Beklemedeyim okuyorum
    ···
  19. 919.
    +79 -1
    neyse beyler yürüyüş devam ediyo tabii. bu intikalimizin sebebi radar denemesi yapıcaz. olaya bak deney faresi gibiyiz anasını satayım.

    yaklaşık saat 4 de doğru gereken mevziimize geldik tabi artık sinir hat safhada. yürümekten biri höt dese gibicem orada yani. baldırlarım ayaklarım yanıyo resmen. in çık in çık ebemiz gibildi.

    bir tepeye geldik mevzilendik orada bekliyoruz. üsteğmen göksel dedi buras genelde havan atışına tutulur dikkat edin.

    nası lan nasıl genellikle havan atışına tutulur. e amk o zaman bizim ne işimiz var burada. bide beyler havan atışı hakikaten çekilir cinsten değil. nereye düşeceğini ses yordamıyla tahmin ediyosunuz ona göre uzaklaşım bir yere saklanıyosun ve tahmin ettiğiniz yere değil sizin saklandığınız yere düşüyos zalımın havanı.

    abi beni sinir bastı iyice. sigara yakmam lazım yakamıyorum. uzmana dedim ben sigara içicem. asteğmenim olmaz içemezsiniz lan dedim pançomu çıkartıyım için içeyim. yok komutanım olmaz.lan gibicem niye olmasın diyorum. olmaz diyo adam başka bişey demiyo. kola olsa onu boşaltım onun içerisinde içersiniz dedi. e almamışız kola sordum sordurdum kimsede yok amk. içemedik sigarayı sinir hatsafhada

    lan neyse bekliyoruz radar birini tespit edecek de haber gelecek. kodumuzda misafirimiz geliyor çayı demleyin

    lan saat 5 5 buçupa doğru telsizden anons geldi ama şöle. direk üsteğmenden asteğmenim misafirimiz size geliyo çayı demleyin, baba ne sinir kaldııı ne stres kaldııı hiç bişey kalmadı.

    zütümüz tutuştu direk yapıştık silaha bekliyoruz. radarda sana 40 metre yaklaştığında tespit yapıyo. lan amk diyorum içimden ay var hani gelmezlerdi ama anons geldi amk.
    ···
  20. 920.
    +1
    rezerve
    ···