1. 1026.
    +1
    Ben de üzgün olduğumu olanların nasıl bu noktaya geldiğini anlamadığımı ama ortada bir sonuç varsa o sonucunda kendi kararlarından dolayı olduğunu anlatan bir cevap yazıp yolladım. Ertesi akşam aradım uzun bir konuşma yaptık. Sonuçta onun beni suçlaması zoruma gitmişti panpalar. Tamam biraz gevşek davranmış olabilirdim ama bu sonucu da bu suçlamaları da hakettiğimi düşünmemiştim. Ben eni cezalandırmak için sinirle ayrılalım dedim demez mi?
    ···
  2. 1027.
    +1
    Kan beynime sıçradı. Ulan sevgiline kızınca bağırırsın, çağırırsın, küfredersin, sığırsan hakaret edersen hayvansan da vurursun lan. Sinir adama bunları yaptırır. Çünkü bunlar bir nevi reflekstir panpalar. Ayrıca cezalandırmak için de trip atarsın, konuşmazsın, ne bileyim bir taklar yaparsın. Bunların hepsi anlık olaylardır çünkü. Ancak ayrılmak ne ulan. Ayrılık sonuçtur lan. Düşünürsün taşınırsın ve sonunda da bunun sonucudur ayrılık. Tabi ben bunu yasemine anlatamadım beyler, hala da anlatamıyorum. Tabi yasemin yaptıklarına pişman olmuştu, bir de ben ayrılıktan snra hiç uğraşmamıştım onunla ya o da dengesini bozmuştu. Herhalde koşmamı beklemişti biraz. Ama konuşmanın devdıbına yine iş mevzusuna getirdi olayları. Film orada yine koptu. Bir karara vrmadan kapattık telefonu. Eylül olmuştu, ben iş bakıyorum hala. Yasemin aradı yine bir gün. Yine sonuçsuz kalacak bir tartışma başladı aramızda. Bir bomba daha patlattı. Bu sefer ailesinin benim hakkımdaki düşüncelerini söyledi. Benim için iyi efendi çocuk ama çalışmayı sevmeyen, tembel çocuk falan diyorlarmış. Üstüne üstlük yasemini üzdüğüm için de bana kızgınlarmış. Benim yine sinirden nevrim döndü. Yaw ben senin söylediklerini anneme söylesem kadın seni görse yolda başını çevirir. Ben efendi gibi susuyorum, anlatmıyorum. Sadece aramız bozuk demiştim. iş yok güç yok falan kapatmıştım konuyu. Annem hala yasemini korur arada sorar nasıl falan diye. Üzme kızı dedikçe gülesim geliyor artık. Ama sağolsun yasemin ailesine beni öyle bir göstermiş ki, herkes ban karşı. Hala da öyledir büyük ihtimalle, çok da önemli değil ama insan dert ediyor işte. olmadığım halde ya da çabaladığım halde insanlara böyle anlatılmak üzücü.
    ···
  3. 1028.
    0
    geldik başkan upupupupup
    ···
  4. 1029.
    +2
    20 günde bir yasemin arıyor, önce neden aramıyorsun diye sitem ediyordu. Sonra sen şunu yapmadın ben şunu yaptım falan tartışıp kapatıyorduk telefonu. bu böyle yeni yılın ilk haftasına kadar sürdü. ocağın ilk günler aradı beni. Aynı şeyleri başladı anlatmaya ama bu sefer ben de patladım. Burada size söylediklerimi anlattım ve bir karar vermesini istedim. sen benim senin düşüncelerine değer vermediğimi mi düşünüyorsun yoksa sana değer vermediğim için bir şey yapmadığımı mı düşünüyorsun? bu demez mi bazen her ikisi de. tamam dedim eğer her ikisi de varsa bu iş bitmiştir. hem ondan hem bundan varsa o ilişki bitmiştir deyine bu geri vitesi yaptı ama ben pek yüz vermedim. düşün taşın dedim konuşalım. sıkılmıştım artık.
    ···
  5. 1030.
    +1
    iki hafta önce cumartesi göztepe maçına gidiyorum. ikinci yarının ilk maçı. kurulmuşum, hevesliyim. evden çıktım telefon çalıyor. arayan yasemindi. ondan önce ben bir video paylaşmıştım.hatta burada paylaştım panpalarım tekrarlayayım
    http://www.youtube.com/watch?v=7xfEB__Uafo
    undan huylanmış hanım efendi. oradaki sevimli şeytalar sözünü de üstüne alınmış. benim de bu videoda en beğendim yer de o kadar yaşan maşlık var susayım dersin onlar pısıyosun zannederler kısmıydı. ben de ona bunu söyledim. o da kötüymüş dedi. yasemine videodan bölüm beğendiremiyorduk. 2 dakikalık videodan 20 dakika tartıştık lan. tabi benim bütün maç keyfim kaçtı. neyse kapattık telefonu her zaman ki gibi bir taku çözmeden. allahtan göztepe kazandı da biraz toparladım.
    ···
  6. 1031.
    +1
    geçen hafta salı gününe kadar aramadı. beyler dikkat ettiyseniz ben onu hiç aramıyordum hep o beni arıyordu. aramak istemiyordum çünkü her aramada kavga tartışma. hem söylediklerinden sonra da pek içimden de gelmiyordu konuşmak. duygularım da azalmıştı, isteğim falan da kalmamıştı zaten. neyse geçen hafta aradı konuştuk falan demez mi geçmişi unutalım baştan başlayalım. haydaaaa ne şimdi bu kamera şakası mı lan bu diye sağa sola bile baktım. o kadar kolay değildi başlamak. ona da söyledim zaten zaman bırakalım dedim. ikimizde de tamir edilmesi gereken yaralar var dedim. önce onları halledelim. yok dedi onları zamanla çözeriz, ben sensiz kalmak istemiyorum falan fıstık anlattı. sadece dinledim panpalar. sonra da zamana bırakalım dedim ama isteğim yok panpalar. yasemine son şansı verdim, çünkü o kız bana askerdeyken bir şans vermişti ben de ona bir şans vermeliyim diye düşündüm ama çok umutlu değilim istekli de değilim. yasemini tanıyorum mutlaka bir yerden sonra patlar yine o zaman da ben buna yol veririm artık.
    ···
  7. 1032.
    +2
    tabi bu arada unutmadan, yılbaşına kadar nazlı ile msnden konuşuyorduk. Msn kaldı mı demeyin o kız için tutuyorum. Çünkü bende numarası yoktu açıkçası telefonla da iletişim halinde olmak istememiştim. O sırada yaseminle aramız iyiydi ya bozulmasın diye herhalde. Hiç bir şey olmamış gibi konuşuyorduk eğleniyorduk msn de. Artık yasemin le olmayacağını düşünüyordum, ulan diyordum nazlı konusunda hata mı yaptım. Kasım aralık böyle geçti, yılbaşına doğru nazlıdan haber alamamaya başladım. 30 aralıkta facebooktan bakayım dedim, bir de ne göreyim ilişkisi varmış. O güne kadar harbi kzıla olur mu olmaz mı çok düşünmüştüm, en son ulan kimlerle uğraştım bı kızın ağzı var dili yok. Hem ben de seviyor. Beyler o kadar bunalmıştım ki huzur istiyordum hem kıza karşı pozitif bakıyordum ama işte ilişki durumunu görünce üzüldüm lan. Gerçekten istemeye başlamıştım ama bu sefer de geç kaldım. Bunu yılbaşından sonra msn de gördüm, düşüncelerimi söyledim ama geç kaldığımında farkındaydım. Sakın dedim bu söyledikleriminden sonra bir şey yapma, o çocuktan falan ayrılayım deme. Sadece bunları bilmen senin hakkın diye anlattım, senden bir şey beklediğimden değil dedim. Zaten dedi bunu ona yapamam falan.
    ···
  8. 1033.
    +2
    Ona telefon numaramı verdim, istediğin zaman arayabilirsin dedim. 2 kere aradı hatta bir tanesi geçen cumartesiydi. Aradı mı 3 saate yakın konuşuyoruz. Ben ne den öyle davrandığımı falan anlatıyorum. Bana güvenmediğini biliyorum kızın, söylediklerimin de çok etkili olmadığını biliyorum ama ondan hiç bir şekilde şunu yap nun yap şeklinde bir isteiğim olmadı. Zaten yaptığım çok kötü nbir şey ama o sırada kendimi tutamadım söyledim, keşke söylemeseydim dediğim zamanlar oldu ama zamanı geri döndüremiyoruz işte. En son konuşmamızda bana eğer bir gün sana geri dönersem beni inandırmak için bir şey ypmana gerek yok sadece mutlu etmek için uğraşırsın dedi. aslında aklımda şu anda nazlı var ama bir şey beklemiyorum hafızlar.
    ···
  9. 1034.
    +2
    Bakalım panpalar hayat ne gösterecek ne getirecek bilmiyorum. Hayal de kurmuyorum artık gelişine yaşıyorum amk. Bari kötü şey de yaşasan çok koymuyor. Çünkü beyler ne kadar umut ederseniz, ne kadar bekentileriniz yükcikse, hayal kırıklığınız da o derece züte giriyor. Eğer beklentisiz hayal kırıklığını kokteyl şemsiyesine benzetirsek, hayalini kurduğunuz olmasını çok istediğiniz ya da beklediğiniz ve sonunda uğradığınız hayal kırıklığı kafelerin bahçelerinin üstünü kapattıkları eşşek kadar şemsiyeler var ya onlara olur. Unutmayın panpalar bir yerde şemsiye varsa mutlaka açılır, bahsettiğim şemsiyelerde mutlaka sizin bünyede patlar.
    ···
  10. 1035.
    +2
    evet panpalarım 2004 ten bugüne kadar olan mevzular bunlar ama devinimini s.ktiğim hayat hep değiştiği için ne olacağını bilmiyorum, ondan dolayı da bu başlık devam edecek. arada dertleşiriz, muhabbet ederiz, ayrıca gelişmelerden de siz saygı değer billurlu panpalarımı haberdar edeceğim gün gün.
    beyler ben hala iş arıyorum ama bu arada da internet dizisi çekeceğiz ona koşturuyorum. boş durmaktansa hem bilgiler taze kalır, hem tecrübe olur diye başladık. yayınlandığı zaman linki buradan paylaşırım kardeşlerim.
    pınarla görüşmüyorum ama bir sevgilisi varmış, sanırım evlenecekler. ilgilenmiyorum, benden uzak olsun da kaderi neyse onu yaşasın.
    Cerenle arda twitter da dm den konuşuyoruz, hal hatır soruyoruz birbirimize. benden bir işaret bekliyor ama ben de ona işaret yok maalesef.
    yaseminle olan mevzuyu zaten biliyorsunuz o da zaten yakında belli olur ama hiç umut ışığı yok ben de.
    ···
  11. 1036.
    +2
    evet beyler hikayemde günümüze gelik. bugüne kadar bu yazdıklarımı okuyan , şarkı paylaşan, akıl veren destek veren bütün panpalarıma teşekkürler iyi ki varsınız lan harb söylüyorum hikayeye başladığım günden beri kendimi daha iyi hissediyorum sayenizde.
    dediğim gibi bu başlık devam arkadaşlar ne isterseniz yazın ben buradayım konuşuruz, dertleşiriz.
    kendinize dikkat edin panpalar unutmayın en değerli siziniz, kimseyi kendinizden önemli görmeyin ve en önemlisi kimseye peşin değer vermeyin, bırakın kendi değerini kendi yaratsın.
    ···
  12. 1037.
    -3
    @1 ananın amı huur cocugu 2004 den bu yana hikayem ne bin 9 yıl senimi denlicez oc gibtirgit http://inciswf.com/baamididinburayiterket.swf
    ···
  13. 1038.
    +1
    eyvallah panpa tadı damağımızda kaldı güncel gelişmeleride bekliyoruz başlığa
    ···
  14. 1039.
    +1
    @837 güzel kardeşim bitti bile hikaye ama okumak istemiyorsan gibtir olup gidebilirsin sıkıntı yok *
    ···
  15. 1040.
    +1
    @827 panpa yaa ben de benimkine çok sinirlendiğim 2 olayda ayrılalım demiştim,3. de gerçekten ayrıldık zaten... bu ayrılalım lafını öyle rahat kullanmamak lazım hayat bana bunu öğretti... bu arada başlığı takip etmeye devam edeceğim ,biraz da güzel haberler ver panpa bekliyoruz iyi haberlerini
    ···
  16. 1041.
    +1
    amk hikayenin sonu yokmuş üç gündür ne gibime okuyorum sonu olmayan hikayeyi yaşa bitir sonra anlat
    ···
  17. 1042.
    +1
    @841 güldürdün hafız şukuladım seni. haklı olabilirsin ama burada önemli olan geçmişti zaten orasını anlattım. bundan sonra buradaki entryler daha muhabbet için olursa olur yoksa hikayenin çoğu bitti boru mu lan 8 sene anlattım aga.
    ···
  18. 1043.
    +1
    @840 sağol kardeşim. ayrılık konusunda da şöyle bir mevzu var. her zaman hstalarımızı telafi edeceğimizi düşünürüz. o yüzden de hata yaptığımızı bile bile yaparız bazen ama her zaman papaz pilav yemez. karşımızdakinde bıraktığımız etkiyi göz ardı ederiz çoğu zaman. bıraktığımız gibi bulacağımızı bekleriz ama bulamayınca da eşek olur, suçu karşıya atarız ama aslında bütün büyüyü biz bozmuşuzdur ilk adımı atarak. sonra da o hatayı telafi etmek için kıçımızı yırtarız. bir şey yaparken sonucuyla beraber biraz daha ilerisini de düşünmek gerekir panpalar bence. sonuç çoğu zaman bellidir ama o sonucu nasıl değiştirebileceğin çoğu zaman bilinmezdir bunları iyi hesaplamak gerekir. aslında çok takılı kalmamak lazım geçmişe diyeceğim ama taa 8 sene öncesini böyle hatırlayan biri olarak pek inandırıcı olmam sanırım:))
    ···
    1. 1.
      0
      Devam panpa
      ···
  19. 1044.
    0
    Buraya kadar okundu.

    yorum:ufak bikaç bişey öğrendik hocu eline sağlık.
    ···
  20. 1045.
    0
    kardeş rüzgar gibi geçti valla. yeni hikayelerle devam etsin...
    ···