/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 201.
    0
    La olum okuyomda bune aq
    ···
  2. 202.
    0
    Rezervasyon
    ···
  3. 203.
    0
    Özet: incide tanıştım, buluştuk ve evine gittim
    ···
  4. 204.
    0
    beni anlatmış şuku
    ···
  5. 205.
    0
    Rezerfatullah
    ···
  6. 206.
    0
    Rez aldim huur çocuğu seri yaz
    ···
  7. 207.
    0
    Rez alam bari
    ···
  8. 208.
    0
    Rez böbrek duruyomu onu de hele
    ···
  9. 209.
    0
    Devam et Ekrem abi
    ···
  10. 210.
    0
    Ve sonra uyandı
    ···
  11. 211.
    0
    Rezerved 19
    ···
  12. 212.
    0
    Güzel gidiyor inşallah sonda zenciler gelmez
    ···
  13. 213.
    0
    Rez knk
    ···
  14. 214.
    0
    Fantastiik xd
    ···
  15. 215.
    0
    Rez 19.
    ···
  16. 216.
    0
    Rezzzff
    ···
  17. 217.
    +17 -1
    böyle bi babaanne evi düşünün ama babaanne ölmüş. dede de kendi takunda yaşıyor. öyle evler vardır. birebir aynısı bi eve girdim. mübalağa etmiyorum, salonun kenarında yığın şeklinde uçları ruj lekeli sigara izmariti vardı. bilinçli bir yığın. küllük doldukça o köşeye boşaltmışlar.

    ya dedim yargılamayayım insanları titizliğiyle falan. evlenecek değilim amk. kaçmayayım diye hızla daldım içeri. 2 saniye düşünsem adidasları kapıp kaçacam çünkü.

    kapının karşısında büyük bi oda vardı. girdim oraya, bi baktım bağdaş kurmuş, saçlarını tepeden topuz yapmış, bi elinde telefon bi elinde sigara, ağzında sakız bi kız. kafasını kaldırıp bakmadı bile bana. sonradan fark ettim kulaklık varmış kulağında.
    ···
  18. 218.
    +16 -1
    beni görünce kulaklıkları çıkardı, gülümsedi. merhaba hoşgeldin dedi. anladım ki esin'le olan bütün muhabbetlerimizi okumuş, belki de 'şöyle yaz kız' 'ayyy böyle yazsana kız' diye etkileşmiş, bugün de eve geleceğimi biliyor. en ufak bir şaşkınlık yoktu çünkü.

    hoşbulduk dedim, geçtim yanına oturdum. bağdaşlı ayaklarına güç uygulayarak hafif zıplar gibi bana doğru döndü, sakızını ufacık şişirip pıt diye patlattı. elini uzattı 'deniz ben' dedi. 'altın ben de' dedim. bu sırada esin de ceketimi falan asmış, üstünü çıkarmış pijama giymiş geldi. benim de pijamaya acayip bi ilgim vardır bilen bilir. 'çok tatlı olmuşsun' dedim. deniz hemen sırıttı kahpe.
    ···
    1. 1.
      0
      Of of of neler olacak
      ···
  19. 219.
    0
    Rez dursun
    ···
  20. 220.
    +18 -1
    'ben bi şeyler hazırlayayım' diye mutfağa gitti esin. lan ben de etrafı görmüşüm, nasıl bi şey yiyeceğiz bu evde şimdi diye öğürtülerden öğürtülere koşuyorum. pijamanın hatırına ufak bi cinsel meditasyonla kendimi sakinleştirdim.

    deniz de telefona dönmüştü çoktan. televizyon açıktı. reklam izledim biraz. dedim gideyim şu kızın yanına ya ne duruyorum burada amk diye ben de kalktım mutfağa gittim.

    baktım kahvaltı malzemeleri koymuş masaya. akşam kahvaltısı da çok severim. kesin muhabbeti geçmiştir diye düşündüm. patates kesiyordu kızartma için. tam arkadan sarılmalık andı beyler ya. yavaş yavaş gidip böyle ellerini karnının çevresinden okşayarak göbek deliğinin orada buluşturacaksın, hafif fortlayarak. ama romantik fortlama. abbas amcanın minibüste pazarda maydanoz satan neneleri fortlaması gibi değil amk

    ama yapamadım. hep filmlerde oluyor onlar. yaparım normalde çekinmem de, dediğim gibi çözememiştim daha olayı.
    ···
    1. 1.
      -3
      Anana da birşeyler hazırlamak için mutfağa gitmişti.
      ···
    2. 2.
      0
      romantik fortlama ne amk güldürdün bin
      ···