/i/Başıma Geldi

Hayatta başınıza gelenlerden ibaret değil midir?
  1. 226.
    0
    Rezervuar köpekleri
    ···
  2. 227.
    0
    okururmmmrmrurm
    ···
  3. 228.
    0
    okumadım ama gibiş kısmı varsa kesin yalandır aq
    ···
  4. 229.
    0
    sueaya pari
    ···
  5. 230.
    0
    EHHEHEHEHE
    ···
  6. 231.
    +1
    Kesin gibecek kesin gibecek rez rez rez
    ···
  7. 232.
    0
    Seri yaz pic
    ···
  8. 233.
    0
    Reserved
    ···
  9. 234.
    +19 -1
    oturdum masanın yanındaki tabureye. 'ev arkadaşın mı?' diye sordum. 'hıhı' dedi. durdum biraz. 'hiç bahsetmemiştin' dedim. cevap vermedi önce, patatesleri tenceredeki yağın içine attı cıss diye. döndü bana sonra 'çok mu önemli senin için' dedi. bi dumur oldum. 'yok canım sordum öylesine işte' dedim.

    döndü yine önüne patates kabuklarını topladı çöpe attı falan. çöp dediğim de mutfağın dolabına asılmış poşet. lan bi ortamın havası değişti, buz gibi oldu. içeri mi gitsem acaba diye düşünüyorum. deniz daha yakın, daha samimi kız diye. ona sığınacam resmen. korktum esin'den. 'tuvalet ne tarafta' diye sordum.

    gittim tuvalete, allahtan orası biraz temizdi yine. küvet vardı, küvetin içine de tabure koymuşlar. hiç böyle çırılçıplak vücudundan sıcak sular akarken tek ayağı yere düz basmış, diğeri parmak ucunda diz hafif kırılmış şekilde iki eliyle saçlarını tutmuş dumanlar tüte tüte duş alan bir esin görüntüsü gelmedi gözüme. tabureye oturmuş tasla yıkanan bi görüntü geldi. işedim sifonu çektim elimi yıkadım çıktım. deniz de oturmuştu masaya peynir yiyodu çatalın ucuyla.
    ···
  10. 235.
    0
    Prezervatif
    ···
  11. 236.
    0
    Rez belki okurum
    ···
  12. 237.
    0
    Okurum panpa rez
    ···
  13. 238.
    0
    Rez zzz
    ···
  14. 239.
    +19 -3
    geçtim oturdum. esin çay koydu su bardağına verdi bana. deniz sigara uzattı. nasıl anlatayım, sanki bu anı daha önce birçok kere yaşamış gibiydiler. kendimi kurbanlık koyun gibi hissettim. hani geliyorsun eve, önce çayını yemeğini veriyorlar, sonra bıçağı gırtlağına sokup cansız bedeninin üzerinde bi takım eski dualarla dans ediyorlar. çay da leş gibiydi zaten. ılıktı. bardağın ağız kısımları inşaatçı zütü gibiydi. yer yer sıva vardı resmen bardakta. içemedim. neden içmiyorsun diye sordu deniz sonradan, pek sevmem ya çay dedim kapattım konuyu.

    patatesler kızarınca, kırdım ekmeği allah ne verdiyse yedik. yemek boyunca esin bir kere bile gülümsemedi. aksi gibi deniz de konuşkan çıktı, sürekli bir şeyler sordu bana, ben de komik adamım, gelişine esprileri döşedim buna. boğulacaktı gülmekten.
    ···
    1. 1.
      +4 -1
      inci erkeği çekingendir çugu
      ···
  15. 240.
    0
    rezzzzzzzz
    ···
  16. 241.
    0
    Rezerved
    ···
  17. 242.
    0
    Kesin harun abi
    ···
  18. 243.
    +13 -1
    yemeği yiyince balkona çıktık, yere yastık koymuşlar bir sürü. oturduk birer sigara yaktık. deniz'le sohbet ediyoruz yine. esin sessizce sigara içiyor. o an da farkındayım durumun, bir şeylere kızdığının ama ne yapayım lan? deniz'e sus lan huur deyip, esin'i kucaklayıp yatağa mı atayım? misafir olduğum evde ev sahiplerinden biriyle sohbet ediyorum işte nezaketen.

    sigaralar bittikten sonra 5 dakika kadar geçti, deniz kalktı içeri gitti. esin'le başbaşa kaldık.

    zütüm zütüm yanına kaydım. 'korkuyorum ama yine de soracağım, bi şey mi oldu, bi şeyin mi var?' dedim. milisaniye geçmedi 'konuşma benimle, git içeri, deniz'inin yanına git' dedi. lan normalde bu tarz kıskanılmaktan, böyle triplerden hoşlanırım; içten içten egom şişer de. anormal bir durum vardı burada.
    ···
  19. 244.
    0
    Hadi devmm
    ···
  20. 245.
    0
    Anlat amk anlat
    ···