/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 926.
    +11
    Kolay gelsin sözlüğe bir uğradım başlığı takip edemiyorum ama bizim tayfa burada devam ediyor gibi vakit bulursam başlığı da okuyacağım 👍🏻
    ···
    1. 1.
      +1
      Hoşgeldin reis
      ···
    2. 2.
      +1
      Oo hoş geldin abim
      ···
    3. 3.
      +1
      Hoşgeldin başkan nasılsın bir sıkıntı yok umarım
      ···
    4. 4.
      0
      Başkan hoşgeldin, nasıl gidiyor?
      ···
    5. 5.
      +1
      Oo kral naber nasılsın
      ···
    6. 6.
      0
      Hoşgeldin reis nasılsın
      ···
    7. 7.
      +1
      Be4die doktorum 1. basligini 2 gün de okudum 2. basligini da 3 gun de okudum 2 gun de okurdum da böyle guzel bir hikayeyi uzatmak tatmin almak istedim uzattim cok etkilendim senin hikayenden rüyalarima giriyo. Hikayen bitti ben ruyamda senin hikayeni devam ettiriyorum cok garip. Ben cok dusunen bi insanim cok sorgularim kendime zararmi veriyorum. bilmiyorum ozguvenim yokla var arasi gibi arada cesaret ediyorum oluyo cok degigib. Meslek lisesi muhaseb alani lise 3 gidiyorum universiteyi okumak istiyorum ama nasil olucak bilmiyorum bi meslek lisesi ogrencisi olarak bi el atar saniz akil verirseniz cok iyi olur ha bu arada sozluk te yeni sayilirim. 5 6 ay oldu araniza girmek isterim bas hekimimin hikayesini okurken basta sarki veriyodu yeni sarkiler edindim senin sayen de aralarin da bildigim sarkilar da oldu uzun ca yaziyim dedim kendinize iyi bakin panpacilarim sevgiler saygilar.

      (Sadece muhterem hekimim cevaplamasin siz de cevaplayabilirsiniz muhterem panpalarim)
      ···
      1. 1.
        +1
        güzel kardeşim önce sıfırdan aç kitapları önüne en baştan konulara başla. Youtubeta vs 1000 tane video var konularını halletmeye bak daha 1.5 senen var önünde erken başlarsan azimli gidersen neden olmasın yapılmayacak şey değil.iyi çalış emek ver ekgiblerini görmezden gelme üstlerine üstlerine git halledersin.
        ···
      2. 2.
        0
        Cok saol cok tesekkur ederim sayın doktorum tavsiye verdiginiz icin.
        ···
      3. diğerleri 0
    8. diğerleri 5
   tümünü göster