/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 76.
    +7
    Ertesi gün konuyu aileme açtım, babam en büyük destekçim oldu.. Babama;
    "Baba, biz Rabia ile evlenmeyi düşünüyoruz" birikimim de vardı zaten ailemde biliyordu Rabia'ya karşı neler hissettiğimi, onu ne kadar sevdiğimi.. kızı çocukluğumdan beri tanıyordum onlarda öyle ailesini.. babam;
    "Siz istiyorsanız sonunuza kadar arkanızdayım" dedi. Şu kelimeler bile beni geleceğe umutla dolmamı sağladı. O gün iş yerinden izinliydim Rabia ile buluşmaya yanına gittim babamdan duyduklarımı söyleyecektim. Artık reşit olmak üzereydik o eski çocukluğumuzdan eser kalmamıştı oyun oynamak değil, yeni bir hayat kurmak için çabalıyorduk artık.. Otobüs durağına geldim koşarak, durakta oturamadım içim kıpır kıpır gözlerime vuran güneş, o havada huzur sanki her şey çok berrak. otobüs geldiğinde hızlı hızlı bindim en arka tarafa geçip, dışarı izlemeye başladım camın yansımasından kendimi görünce şaşırdım benim yüzümde tebessüm vardı artık.. telefonumu çıkartıp Rabia'ya mesaj attım yolun az kaldığını, yaklaştığımı yazdım. Otobüsten indikten sonra ellerimi cebime koyup o güneşin düştüğü mahallenin içerisinde yavaş yavaş yürümeye başladım, karşımdan gelen Rabia'yı görmemle beraber bana doğru gelene kadar onu izledim sanki arkasından gelen bir cennet vardı, huzurla geliyordu attığı adımlar çiçeğe dönüşüyor, üzerimize gül yaprakları yağıyordu sanki.
    koşarak gelip sarıldı, yüzümü avuçlarının içerisine alıp
    "Scarlett" diyip tekrar sarıldı.
    Direkt konuya girdim;
    "Ailem, seninle evlenmeme razı geldi senin için her şeyi yapmaya hazırım" O an buna sevdiğini gözlerinin içinden okuyabiliyordum, her halini biliyorum nede olsa.. Biraz mahallede turlayıp, sohbet ettik. Ercan abi gelecekmiş bir kaç güne Meltem ablayı biz bile tanıyamaz hale geldik Rabia için durum daha da bi zordu tabi.. O gün binlerce hayal kurduk, planlar yaptık başaracaktık biz, ölene kadar..
    Günü beraber geçirdikten sonra Rabia'yı eve bırakıp, tekrar eve gitmek için durağa geçtim..
    Kafamı gökyüzüne doğru kaldırdığımda o mutluluğu yakalayacağımı biliyordum..

    Tanrıma dua ettim hayır olsun sonum..
    ···
   tümünü göster