/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +6
    Kabul ettim, ettim ama Rabia yoktu bile ortada zaten her şey belliydi herkes istiyordu diyebilirim bizim Rabia ile olan birlikteliğimizi. O zamanlar bir yıl içerisinde son zamanlar biz Rabia ile gece haricinde asla konuşamaz olduk..Ev temizliği, engelli çocuğa bakıyordu, sürekli Seda'nın akrabaları geliyordu onlara hizmet ediyordu bu konu cidden sinirimi bozmaya başladı. Kız resmen hizmetçi gibi kullanılıyordu, tuhaf olan şu Ercan abi ise buna bir karşılık göstermiyor aksine onaylıyordu.. Kızıma annelik yapıyor ev işlerini öğretiyor, onu hayata alıştırıyor gibisinden laflar kullanıyordu inanın oraya gidip alayınızı laciverte boyarım, hayırdır? diyip kızı alıp gelesim vardı bizde zaten konuyu fazla uzun tutmadan Ercan abiden istedik Rabia'yı..
    Ercan abi zaten dünden hazırdı her şey ortada nede olsa ama şu sıralar Türkiye'ye gelemiyeceğini, iş yeri açma hazırlıklarında olduğunu söyledi babam biz sizi bekleriz bir tarih belirleyelim o gün gelir, isteriz kızını dedi.. her şey konuşuldu, anlaşıldı.
    o zaman 19 yaşımızdayız, askerliğimi bitirip gelene kadar bekleyecekti beni mahsat bu işi ciddiyete bindirmekti.
    Haziran ayında bu olaylar konuşuldu ve anlaşıldı Ercan abi bir tek Ocak 20 de buraya geleceğini, o zaman Rabia'yı istemeye gelebileceğimizi söyledi.
    Çok tatlı bir bekleyiş olmaya başladı..
    ···
    1. 1.
      +3
      Hadi seri yaz sonrasin da inş kötü bişi olmaz tatli bir bekleyiş bekliyoruz bakalım
      ···
   tümünü göster