/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +6
    Konuşmaya başladık işte Rabia ile plan yapıyoruz WhatsApp'tan.. Hangi kıyafeti giysek, şunlar nasılmış felan sürekli birbirimize resimler atıyoruz iyice heveslenmiştim gün saymaya başladım her gün yataktan kalktığım "kalan gün sayısı" diyerek güne başlıyordum.. Standart bir günüm işte çalışıyorum Seda mesaj attı, çıkartıp cevap verdim biraz da merak ettim hayırdır, noldu? diye mesajın sonuna ekleme yapıverdim.
    "Scarlett, ben burada Rabia'ya çok iyi bir anne olmaya çalıştım o benim öz kızım oldu" Konuyu halen idrak edemedim diyorum kendi kendime ne geveliyor bu amk?
    lafına kaldığı yerden devam etti
    "Siz nişanlanıcaksınız evleneceksiniz, biz nasıl Rabia'sız ne yaparız" Ben bir buçuk seneye yakın ne yaptıysam sizde onu yapın sanki kızı kaçırıp, fidye istiyoruz.. Muhabbetin sonunu merak ettiğim için dinlemeye de devam ettim
    "Biz Ercanla düşündük ki sende Fransa'ya gelsen? Evin, araban, işin her şeyin hazır canım sizin mutluluğunuz önemli bizim için" ulan neye uğradığımı şaşırdım resmen, Fransa'ya gelmemi istiyorlarmış işte bana bir kaç ev gösterdiler, arabalarını gösterdiler sana veririz burada beraber yaşarız diyorlardı.
    ···
    1. 1.
      +5
      Firsat ayagina kadar geldi scarlet ucuyoosun meliih fransaya git
      ···
   tümünü göster