/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +7
    saatlerce tartıştık, ben alttan almaya çalıştıkça artık yorulmuştum. tam sabrımın tükenmesine ramak kalmışken o da sakinleşti.

    son olarak yalan söylediğim için özür diledim ve öğrendiğini hocaya söylemeyip bundan sonraki taksitlerini bana kendisinin vereceğini söyledi kabul ettim ve nihayet tatlıya bağladık.

    daha sonrasında bu davranışımın aslında bir yandan hoşuna gittiğini itiraf etse de bir daha böyle iş çevirmememi istedi.

    bu arada sevgili olma sürecini anlatırken ygs detayını atladığımı fark ettim.

    konservatuar için ösysde bizim için önemli olan ygs puanıydı ama zaten 150 barajını geçmemiz yeterliydi.

    barajı her türlü geçerdim fakat dershaneye gitme sebebim ygsde ne kadar yüksek puan yaparsam yetenek sınavına o kadar avantajlı girecek olmamdı.

    keza nisanın başında ygsye girdik ve benim de hasretin de ygs oturumu fena geçmemişti.

    tabi her şeyden önemlisi yetenek sınavıydı. o yüzden benim için lys oturumu çok önemli değildi, ne olur ne olmaz diye girecektim.

    ben müziği kazanacağıma inandığım için lysyle işim yok diyip dershanedeki dersleri salmaya başlayıp full gitara yoğunlaştım.

    ama lysye çok az bir süre kalmıştı ve benim için o kadar önemli olmasada hasret için önemliydi.

    hasret en başından beri müziği kazanacağına nedensizce hiç inanmadı. o yüzden müziğe devam ederken farklı bir bölüm olma ihtimali için lysye de sürekli olarak çalışıyordu.

    bence lysye ayırması gerektiği süreyi kemanına ayırsa kazanma ihtimali yüksekti ama kendine güvenemiyordu. o yüzden lys oturumu onun için önemliydi.

    sınav yaklaşırken benim bir korkum vardı. ya hasret müziği kazanamazsa veya ben kazanamazsam sonucunda farklı şehirlere gitmek zorunda kalırsak?..
    ···
   tümünü göster