1. 151.
    +2
    @1 bak yeğen şimdi sana doğru dürüst bir şeyler söyleyeyim.

    öncelikle ben bayburt'luyum. hani inci sözlüğün paso taşak geçtiği bayburt, türkiye'nin en küçük ili bayburt, hiçbir geçim kaynağı olmayan bayburt. bak yavrum benim atalarım o topraklarda yüzyıllardır yaşıyor. zamanında ermenilerle uzun süre beraber yaşamışlar. hatta sen bilmezsin belki, bayburt köylerinin isimleri daha 10 yıl öncesine kadar ermeniceydi hep... daha yeni değiştirildi türkçe oldu. işte biz oralarda ermenilerle bu şekilde içli dışlı yaşamışız. şimdi şu video yu iyi izle ve iyi sok zütüne; http://video.google.com/v...docid=2673523907119153772

    o videodaki adam benim hemşerim, benim dedelerimden biri... iyi dinle onu tamam mı huur çocuğu? sen bilmezsin ama daha hala türklerin doldurulup yakıldığı ahırlar yanık halde durur oralarda. gerçi hepsini yıktılar zamanla şimdi kalmamıştır sanırım. sen bilmezsin ama bizim oralarda bir adama küfür ederken 'ermeni dölü', 'ermeninin doğurduğu' falan gibi laflar ederler. neden ederler bilir misin genç? ermeniler o kadar zalimce davranmıştır ki oradaki halka, o halk ermeni dendiği zaman bugün bile bunu küfür olarak kabul eder... bugün bile o acıyı yaşar. sen kalkmış bana soykırım diyorsun... sen daha kimin kimi kırdığını bilmiyorsun dıbına koduğum!

    senin gibi bi kansıza bu kadar uzun yazmak bile gereksiz ya, belki diğerleri faydalanır dıbına koduğum. gibtir git bin!!
    ···
   tümünü göster