1. 26.
    0
    1 gittigim yol toprak yolun iki tarafida agaclarla cevrili yesil agaclar ama uzunca hava kapali ve saat gun dogumu gibi ayaz karanligimsi sessiz arada bir kuslar ucuyor surekli yuruyorum farkli birsey yok ama yolun sonunda istedigime erisecek gibi bir his var icimde ama beni neyin bekledigini ve ne yapmam gerektigini bilmiyorum sadece gidiyorum.

    2 yolda bir su goruyorum sol tarafimda betondan yapilmis alti kucuk bir havuzumsu sekilde oyuk cesme buyuk bir boru seklinde demir cesme yok surekli akiyor su cok berrak ve serin yaninda su iciyorum elimi yuzumu yikiyorum su beni kendime getiriyor. Suyu birakmak istemiyorum ama yola devam etme bilincinde oldugum icin devam ediyorum.

    3 yoldaki fincan beyaz bir kupa olarak goruyorum. Ustu buharli cok ideal bir dolulukta kahve var icip kendime gelebilecegim tarzda cok cekici ve kaliteli duruyor sanki aklimi calistirip beni dinclesterecekmis gibi. Fakat guvenemedigim icin ellemiyorum devam ediyorum.

    4 yolda karsima yerde duran bir anahtar cikiyor buyuk eski tipte basi yuvarlak uzunca ucu ise bir kisa bir uzun iki tane paralel yatayimsi sekilde bir anahtar. Aliyorum anahtari inceliyorum biraz yururken arka cebime koyup dusunerek yurumeye devam ediyorum.

    5 karsimda yolun agzinda kizgin bir ayi var bana dogru kosmaya basliyor acayip panikliyorum bir agacin arkasina geciyorum bana dogru hamle yaptikca agac ekseninde hamleler yapiyorum bana ulasamiyor bir yandan ne yapacagimi dusunuyorum, sonra bir agac bulup tirmaniyorum biraz yukari cikiyorum ayi sakinlesiyor beni goremeyince sakince geziniyor bir dal koparip ters yone dogru atiyorum. Ayi o yone yonelip giderken sessizce agactan inip yavas hamlelerle yoluma devam edecek dogrultuda ilerliyorum tehlikenin gectiginin farkina varinca normal yurumeme devam ediyorum.

    6 onumde bir duvar geldi baya genisce tehlikeli ve yasak oldugu belirtilmis merak edip duvarin arkasinda ne olduguna bakiyorum tiemaninca kafami uzatip gordugum kucuk ahsap yapilardan olusmus guzelce bir koy etrafi oval sekilde duvarla kapli ama icerde kimse gozukmuyor herkes evinde bekliyormus gibi geliyor, tirsiyorum biraz icerde beni neyin beklediginii bilmiyorum, inip oturup sirtimi duvara yaslayip ne yapmam gerektigini dusunuyorum.
    ···
   tümünü göster