1. 26.
    +1
    sukuverpic

    Hayatında her şey yolunda değilse de, sen yolun başında olduğunu düşünüyorsun. Umudun var. Yalnızlık hissediyorsun. Amaçsız bir durumun da var sanki. Sen tutkuyla ne yapmak istediğin konusunda henüz emin değilsin. Enerjin var aslında. Kendini bir şeye adamak istiyorsun ama bunun ne olduğunu bilmiyorsun. Hayatla ilgili fikirlerin karışık biraz.
    Aşkla ilgili de aynı karışıklık devam ediyor. Ben suyun geldiği yeri bu kadar karışık anlatanı ilk defa görüyorum. Kafanda ulan hayat nedir, aşk nedir, neyi ne kadar yapmalı soruları var cevapsız. Ama aşkı seviyorsun. Seni kendine getiriyor, tanımışsın aşkı. Lakin ne kadar bırakmak istemesen de bir şeyler seni ondan uzaklaştırıyor. Yola devam etmem gerek diyosun. Sorumluluk bilincin gelişmiş olabilir.
    Sevgiliye güvenin sıfır. Doğru ve çekici bir şey gördüğün zaman işkillenip geri çekiliyorsun. Bu korkularını yenmen lazım panpa. Herkes seni sırtından bıçaklamak için an kollamıyor. Sevgili diye düşündüğün o insanların da acıları, zaafları ve korkuları var. Bunu unutmamanı dilerim.
    Bilgiye değer veriyorsun. Seni başka bir yere taşıyacağını biliyorsun.

    düşmanlık ve entrika sevmiyorsun, kaçmayı yeğlersin. Akıllıca hamlelerle kendini uzaklaştırırsın. Kötü bir yüreğin yok.
    Ölümle ilgili düşüncelerin de karışık. Korktuğun kesin. Bir yandan yaşamın devam edeceğine de inanıyorsun. Şu dönem senin için kritik. Zaman ayırıp yapman gereken şeyler var, onlardan kaçıyorsun. Biliyorsun ama kaçıyorsun oysa bu dönem senin geleceğin için önemli bir dönem.
    ···
   tümünü göster