1. 51.
    0
    te am ooo

    Hayata karşı enerjin süper panpa. Her şeyden önce az rastlanılan bir şeye sahipsin ki, bu da mutlu olma eğiliminde olmak. Mutluluğun koşullardan çok seçimle ilgisi vardır ve senin seçimin bu yönde. Yolda engeller olabilir, gece olabilir, yalnızlık olabilir, konfor olmayabilir ama sen mutlu olursun. Ay ışığı bile yeter içinin aydınlanmasına. Ruhen gececisin sen. Aslında kokusunu alıyorsun güzel bir geleceğin. Henüz bir şey belli değil ama hissediyorsun ki, her şey çok güzel olacak. Umudun çok güçlü. Kendini ve hayatı ve hatta acıları alaya alabiliyorsun. Hatta hissettiğin yalnızlığa rağmen. insanlar var lakin her şeyi bütün açıklığıyla anlatabildiğin ve her konuda güvenebildiğin bir dostun sanırım yok.
    Aşk senin için her şeyden önce huzurlu olmalı. Bunun için gölet seçtin. Her şey berrak olmalı, net olmalı. Görkemli ama sakin olmalı. Ona tamamen kendini bırakabilmelisin. Bütün çıplaklığınla seni taşıyabilmeli. Sen onun acılarını ve yaralarını sararsın güvenirsen. Ama sonsuza kadar kalabileceğine inandığın bir su bulamadın daha. Yoluna devam ediyorsun.
    Sevgiline çok değer verirsin sen. Onu sakınırsın her şeyden. ince bakarsın ona yani. Yanından ayırmazsın. Koyu, azılı bir romantiksin sen. Bir kadını gerçekten çok mutlu edersin. Asla öküz değilsin. Fincanla suyu bağdaştırman boşuna değil. Her şeyi onunla yaparsın, yapmazsan içinde kalır. Aşk senin için işte böyle bir şey. Ya hero ya mero adamısın.
    Empatin çok güçlü. insanları ve onların hikayelerini düşünürsün. Vefalısın, adamsın. Bilgiye değer verirsin, hiçbirşeyi öküz gibi dinlemezsin. Ayrıntıcısın. Öğrendiklerin ve biriktirdiklerinle her kapıyı açacağını biliyorsun. Ne ekersen onu biçeceğini de. Sende bunun huzuru da var. Pişman olacağın şeyleri yapmıyorsun.
    Yaşamı çok seviyorsun ama ölümden de korkmuyorsun. Sonrası da başka bir macera sana göre. Seni kötü bir şeyin beklediğini düşünmüyorsun. Dindar değilsen bile, ulvi bir ışığın var. Yaşamdan sonra da yaşamın başka bir boyutta ve yine güzel devam edeceğini düşünüyorsun. Tebrik ederim panpa. Sana bişi olmaz. 
    ···
   tümünü göster