1. 76.
    0
    az osbir cek

    kentçi bi adamsın sen. tam bir sosyal, şehir adamı. köyde de yaşasan şehre benzetirsin orayı kesin. hayatla çok barışıksın. bu, adaletsizlikleri görmediğin anldıbına gelmez. izinde gizli ama sağlam bir solcu olduğunu düşünüyorum. vefalı birisin. aileden travma görmemişsin. biri seni korumuş harbiden. güçlü bir anne ya da baba eli olmuş sırtında. onun sana verdiği gücün ve korunağın farkında, hiç unutmadan yaşıyorsun. iyi yürekli bir dava adamı olur senden. kolay uyutulamazsın, kafalanamazsın. ama sen kimseyi de uyutmak istemezsin panpa.

    aşka bakışın da çok güzel. denize bağlamışsın suyu. yani o hayatın yarısı zaten ve bunu biliyorsun. akıyor. aşkın sadece huzur olmadığını biliyorsun. ama aşkı da iki kişilik yaşamazsın, sosyalsin dedim ya, kalabalık, neşeli bir hayatınız olur sizin. ama temiz olacak. sen pekala modern ve akıllı bir kadını taşıyabilirsin.

    sevgilin şanslı. ya da yoksa, şanslı biri olacak. onun sırlarına ortak olur, yaralarını sarar, onu dinlersin sen. hoş bu konuda toplumsal çekincelerin tamamından yırtmış değilsen de, yine de dayatmalar yönlendiremez seni.
    bilgiye verdiğin değer çok güzel. ayrıntıları kaçırmaz, her şeyin birbirine bağlı olduğunu bilirsin. empatin yüksek, düşünceli ve duyarlısın.

    sağlam bir aşkın her zaman bir hayatı kurtaracağını biliyorsun. sen düşmanlara karşı da akılcısın ki bu çok önemli. zor zamanlarda asla sevdiklerini bırakıp kaçmazsın. sen tehlikedeyken bile onları düşünürsün. onların ne kadar üzüleceğini.

    yaşama bağlı, ölümün farkındasın. pek çok açıdan normal ve sağlıklı bir ruhun var, tebrik ederim panpa.
    ···
   tümünü göster