1. 76.
    0
    74. pitlord

    dirençli bi adamsın sen panpa. bir hayli zorluk görmüşsün ve hayatın içinde çok pürüz olduğunu biliyorsun. öle baba parası yiyen okumayan tiplerden değilsin. çalışkansın bir hayli. yalnızlık hissine kapılıyorsun çokça. sana çalışmak iyi geliyor. aslında sen eğlenmek için girdiğin ortamlarda bile kafan arı kovanı gibi çalışıyor. zorluklarına rağmen yaşamdan zevk alan, duygusal ve vefalı birisin. birilerini kırdığında sonradan üzülüyor, kendinle hesaplaşıyorsun. hayat sana göre düşüp düşüp tekrar yola koyulmak zaten. toplumun değer yargılarıyla barışamamışsın. aklın almıyor çünkü, çok salakça geliyor sana bazı tabular. çok insanca, çok sevecen ve adil bir yapın var.

    aşka bakışın hüzün verdi bana. yaralanmışsın, hem de ağır yaralanmışsın zamanında. ondan sonra da küçük küçük yaralanmışsın. artık aşkı görsen, bunu kim koydu buraya diyecek hale gelmişsin. o sanki kendi akışında sana ulaşamaz artık. ya birilerinin oyunu olur, ya da içinde sahketarlık bulunur. doğal olarak işkillisin. ama yine de sana en güzel günlerini ve en koyu acılarını hatırlatıyor aşk.

    doğal olarak sevgiliye bakışın da öyle. çok işkillisin çok... karşındakine de, kendine de zarar vermek istemiyorsun. lakin iyi niyetinden çok zarar görmüşsün. yine de sıcak olursun bir sevgiliye... yavaş yavaş yürür, bakarsın. aklını kaybetmeden, körlemesine gitmeden. çünkü körlemesine gitmişliğin var daha önce. ebenin dıbını hd kalitesinde görmüşlüğün var.

    ama sen aslında tam evlenilecek adamsın. yani akıllı bir kadınla cennetti kurarsın. sakin ama eğlenceli, huzurlu ama maceralı bir hayatınız olur.

    lakin eğer sevmemişsen ve ona güvenmiyorsan, tehkileli bir durumda onun için kendini riske atmazsın. deneyimlerin sana bunu öğretmiş. canın tatlı. valla satarsın karıyı.

    ölümle ilgili düşüncelerin karışık. yaşama bağlılığın zaman zaman azaldığında bunu sorguluyorsun. lakin ölmeyi düşündüğün, ikilemde kaldığın zamanlar olmuş sanki. senin huyun suyun iyi panpa. lakin birdenbire dengesizleşebilme durumun var. bu da sanıyorum aldığın yaralardan olsa gerek.
    ···
   tümünü göster