1. 276.
    +2
    saurhanion

    koy zütüne rahvan gitsin diye bi laf vardır, senin hayata bakışın işte öyle panpa. yaşamın keyfini çıkaranlardansın maşallah. gelen ağam giden paşam takılıyon. ufak tefek engeller, pürüzler, sıkıntılar oluyor da, pek taktığın yok. hayat enerjin yüksek. rüzgarın oğlu gibi bi havan var. ayrıntıların farkında, güzellikleri görerek ve tadına vararak, travmalar yaşamadan akıp gidiyorsun. sanalda da reelde de sosyal olduğunu düşünüyorum. doğaya düşkünsün, macerayı seviyorsun. klagib öğretilerin dışında olduğunu düşünüyorum. ezberleri sana dayatmak pek mümkün değil. din dahil herşeyi sorgular, kafana yatmayanı elersin. konformist, rahatına düşkünsün ama zevklerden geri kalacak kadar değil. senle çadır tatili de yapılır.

    aşka bakışın da travmasız. deniz diye tasvir etmen, bu konuda maceracı olabileceğini gösteriyor. çekinmeden yaşarsın önüne gelen her şeyi. hem tadını çıkartırsın, hem de arkanda bırakıp yoluna devam edersin.
    sevgiliye bakışın da dolayısı ile aynı. tadına vararak yaşarsın ama onun narinliğini, yaralarını, dertlerini gerçekten görmezsin. uzar gidersin sonra. bu yüzden fazla derdi, sorunu, yarası olan kadın sevmezsin. nedir yani, üç günlük dünyada seni dinlemeye mi geldim amk der gidersin. senden kolay kolay evlilik adamı çıkmaz diye düşünüyorum. öyle melenkoliye kapılmazsın uzun uzadıya.

    bilgiye verdiğin değer de paraya paralel. biraz kendini geliştirmeye, kendine yatırım yapmalısın. belki bilgisayar çok zamanını alıyordur çünkü senin gibilerden bilgisayar kurdu da olur...

    düşmanlık yok içinde. entrikayla, mücadeleyle ne riske girmek istersin ne de zaman kaybetmek... risk gördün mü yine uzar gidersin.

    maceracılığına karşın, ölüm korkun gayet ciddi boyutta. hiç düşünmemeye çalışıyorsun. hayat bu kadar güzelken ölmek de nemiş amk. senin kumaşında problem yok panpa. kitaplardan kaçmazsan çok daha güzel olur.
    ···
   tümünü göster