1. 301.
    +2
    kronik çatlak

    Hayata bakışın sıkıntılı. Sırtında bir çanta olması da, kendini bulunduğun yere ait hissetmediğinden olabilir. Hatta çok sıkıntılısın diyebilirim. Nereye gideceğini bilmiyorsun, hedeflerin belirsiz ve amaçsızca yaşıyorsun. Seni mutlu edecek şeyler yok. Yoğun bir yalnızlık duygun var.

    aşka bakışın da bir felaket. neredeyse hiç inancın yok gibi aşka. ayakkabının tabanını değdiriyorsun ve su olarak bir çamur hayal ediyorsun. fincana tavrın da buna paralel zaten. kadına verdiğin değer çok fena. doğal olarak sevgiliye verdiğin değer de böyle bir şey. canın yanmış olabilir, belki de birileri önyargı bıraktı sende. ama bu kafayla güzel bir aşk yaşayabilmen ve mutlu olman mümkün değil. aşk seni bulup da tokatlayacak ve kendine getirecek bir şey değildir. onu biz kurarız. bunun için de inancımızın olması lazım.

    bilgiye verdiğin değer, sevgiliye verdiğin değerden çok daha fazla. sen kitap okuyan, kafası çalışan, sorgulayan falan birisin kesin. dünyadan haberin olsun istiyorsun, muhtemelen de araştırıyorsun. bu güzel olan tarafın.

    düşmanlığı sevmiyorsun. dost bir yapın var. iyi bir adamsın. sevdiklerini kırmazsın. kırarsan da sonrasında içine dert olur.

    ölümden fobik bir korkun yok. inançlı olduğunu düşünüyorum. dindar tarafların olabilir ama fanatik olacağını sanmam.

    özetle, senin kumaşında problem yok. Senin enerjiye ve pozitif bakış açısına ihtiyacın var. Hayatta bazı şeylerin çok hızlı değişebileceğini unutma. Her şey, herkes, her olay sana karşıymış gibi düşünme. hayatındaki güzel şeyleri gör ve kadına daha güzel bakmaya çalış. empati kur onlarla. önerim budur.
    ···
   tümünü göster