1. 376.
    0
    1".çok düzgün asfalt bir yol. ben kaldırımdan gidiyorum. çok büyük bir şehrin büyük bir caddesi. arabalar geçiyor ama yayalar fazla yok, o yüzden yavaş yürüyorum. vitrinlere baka baka. dükkanlar genelde sahaflar, eski eşya satan yerler, otantik cafeler, çikolatacılar falan var. Biraz ilerileyip dönünce liman görüyorum. limanın ordan yürümeye başlıyorum. arabalatr yok burda, simitçiler, çaycılar tostçular falan var.

    2.oha amk su demişsin ben zaten dedim onu. tırstım lan ney bu? neyse devam edeiym o zaman. mevsim kış olduğu için suya girmiyorum. simit ve çay alıp oturuyıorum, aaylarımı sallandırıyorum ama suya değmiyor. Kış ama bahardan kalma bi güneş var. kitap okuyorum arada denizi izliyorum, yaz olsa da yüzsek diye düşünüyorum. deniz dalgalı değil, çarşaf gibi. arada bi martılar balık kapıyor.

    3. sonra bir cafey giriyorum. vitrinlerinde bir sürü değişik kupa, fincan var. kahve içmem için birini seçmem gerekiyor. ben de altın rengi, el yapımı süslü ortaçağ havası taşıyan bir fincan alıyorum. ağzı kocaman açık, yavyan büyükçe bir fincan. kahcveyi hızlı soğutanlardan. sonra kaldırıyorum fincanı kahveyi içmek için, fincan çok ağır, neredeyse yarım kilo.

    4. cafeden çıkıyorum , tam çıkarken bir anahtar görüyorum. ev anahtarı. normal, çelik kapı açan cinsten. sonra anahtarlığa bakıyorum, pembe bir anahtarlık, üzerinde numara yazıyor. numarayı arayıp anahterı teslim etmeyi düşünüyorum

    5. şehrin içinde ayı ne geziyo lan. neyse, bana doğru koşan ayı boz bi ayı. aramızda çok mesafe var. ben etrafıma bakıyorum girecek bir yer yok. sadece ağaç var. ona da tırmanamadığımdan yüz üstü yatıp kımıldamıyorum(ölü taklidi) patisiyle kafama vuruyor kokluyor ve gidiyor.

    6. duvar uzun olduğundan arkasını göremiyorum ama bi tarafı delinmiş. ordan bakıyorum muhteşem bir sahil var ama görünüşü ürkütücü. duvarı dolanıp büyük bi delik bulup geçiyorum. kayalık, sahil süper ama deni çok korkutucu girilecek gibi değil. rüzgar da vr ama manzara şahane. biraz orda oturuyorum ve artık her sıkıldığımda oraya gelmeye karar veriyorum
    ···
   tümünü göster